Uşak Belediye Başkanı, Çakın: Uşakspor'a bütün kent sahip çıkmalıydı fakat olmadı Uşak Belediye Başkanı, Çakın: Uşakspor'a bütün kent sahip çıkmalıydı fakat olmadı
USAKPORT.COM / ÖZEL//// Wushuda önemli başarılar elde eden ve Uşak Şampiyon Spor Kulübü adına yarışan Hatice Arslan, Avrupa Şampiyonasında, İtalyan rakibini yenerek, 48 kiloda Avrupa şampiyonu oldu.Rusya’nın başkenti Moskova’da yapılan turnuvaya Türkiye’yi temsilen Uşak’tan 48 kiloluk sporcu Hatice Arslan da katıldı. İtalyan rakibiyle karşılayan Hatice Arslan, nakavtla şampiyonluk elde ederek, Türk bayrağının göndere çekilmesini ve İstiklal Marşı’nın okunmasını sağladı.




Altın madalya aldığı için mutlu olduğunu söyleyen Hatice Arslan, önümüzdeki günlerde dünya şampiyonasına katılmaya hak kazanan sporcular listesine de adını yazdırdı.

Hatice Arslan’ın anterenörleri Savcı Göktaş ve Fehmi Bilen, sonuçtan memnun olduklarını ve sporcularının yoğun bir hazırlık döneminin ardından  çıktığı turnuvada emeklerin karşılığını aldığını söyledi.



Her iki antrenör de takımda çok başarılı sporcuların olduğunu ifade ederek, “Daha önce çok büyük başarılar elde ettik ve bugün de Hatice Arslan’ın aldığı bu sonuçla başarılarımızı taçlandırdık. Şimde hedefimizde dünya kupası var. Fakat bugüne kadar Uşak’ta kenti yönetenlerin sporcuları yeterince motive edemediklerini görüyoruz. Manevi anlamda onların onure edilmesini istiyoruz. Önümüzdeki günlerde daha büyük zaferler için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Editör: TE Bilişim