Süper Lig İstatistikleri Süper Lig İstatistikleri
Son dönemlerde elde ettiği şampiyonluklar, altın ve gümüş madalyalarla sıkça konuşula Uşak Şampiyon Spor Kulübü, Antalya’da yapılan Wushu Türkiye Şampiyonası’ndan dereceler yaparak döndü. 



Türkiye Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Bay ve Bayan Sanda Taulo Şehit Muhammed Oğuz Kılınç Wushu Şampiyonası, 4-14 Şubat tarihlerinde, Antalya’da yapıldı. Türkiye’deki bir çok kentten katılan sporcularla, Uşak adına mücadele eden Şampion Spor Kulübü sporcuları mücadele etti. 
Burada Uşak adına ter döken 3 sporcu derece yaptı ve Milli Takıma girme hakkını elde etti. 



Hatice Arslan ve Hasret Kaya Türkiye birincisi olurken, Mert Karamık da kendi kilosundaTürkiye 3’üncüsü oldu



Turnuvada kenti başarı ve gururla temsil ettiklerini söyleyen Şampiyon Spor Kulübü Antrenörlerinden Fehmi Bilen, “Son dönemlerde Uşak’ı çok farklı kentlerde yapılan müsabakalarda temsil ettik ve son olarak Antalya’dan alnımızın akıyla döndük. Uzun bir zamandan beri hazırlık dönemi içinde olan sporcularımız bileklerinin hakkıyla iyi dereceler elde ettiler. Onların başarıları bizim de gururumuz oldu. 3 sporcumuz milli takım kampına davet edildi ve gelecek için iyi bir istikbal vaat ettiler. Elde ettiğimiz başarıyı yine Uşak halkına armağan ediyoruz. Sporcularımızı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi. 
Editör: TE Bilişim