Uşak Şampiyon Spor Kulübü, Niğde’de, 15 Temmuz şehidi Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir için yapılan turnuvadan 3’üncülük alarak döndü. Türkiye Kick Boks şampiyonası bu yıl, Niğde’de, şehit Ömer Halisdemir anısına yapıldı.

Uşak Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Muhammet Gür, Uşakspor’a otobüs tahsis etti Uşak Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Muhammet Gür, Uşakspor’a otobüs tahsis etti

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi BESYO Spor Salonu'nda kurulan 4 ringde ve 21 Temmuz'da başlayan müsabakalarda 3 bin 500 sporcu kıyasıya mücadele sergiledi. Burada milli takıma seçilen gençlerin Avrupa, büyüklerin ise dünya şampiyonasında Türkiye'yi temsil edeceği ifade edildi.

Turnuvaya Uşak’ı temsilen katılan Şampiyon Spor Kulübü, daha önce aldığı başarılara bir yenisini daha ekledi ve 48 kilo kategorisinde mücadele eden 17 yaşındaki Hatice Arslan’la bronz madalya kazandı.

Dereceye giren Hatice Arslan’ı, Şampiyon Spor Kulübü antrenörleri Savcı Göktaş ve Fehmi Bilen’i şehit Ömer Halisdemir’in ağabeyi Doğan Halisdemir tebrik etti. Şampiyon Spor Kulübü’nün Niğde’deki turnuvaya gitmesi için Banaz Belediyesi’nin destek olduğunu belirten Fehmi Bilen, “15 Temmuz’daki hain darbe girişimini kendi canını ortaya koyarak engelleyen şehidimiz Ömer Halisdemir anısına önemli bir müsabakaya katıldık.  Hatice Arslan burada derece yaptı ve kendisine milli takımın yolu açıldı. Turnuvaya gitmemizde Banaz Belediye Başkanımız sayın Zafer Arpacı önemli destekler verdi ve kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim