UŞAK SPORTİF 4 KÖŞE

Uşak derbisinde karşı karşı gelen iki Uşak takımından Uşak Sportif, kentdaşına acımadı. Uşak Sportif Cihan’ın attığı 3, Hasan Fidan’ın 1 golü ile sahadan 4-0 galip ayrılarak şampiyonluk şansını önümüzdeki haftalara taşıdı. Uşak Sportif de penaltı yaptıran Ozankan çift sarıdan kırmızı kart görürken Hilmi penaltı atışından yararlanamadı. Uzun yıllar ilk kez Bir Eylül Stadı bini aşkın seyirciyi ağırladı.

UŞAK SPORTİF: 4

SELVİOĞLUSPOR: 0

STAT: UŞAK BİR EYLÜL

HAKEMLER: Ercan Karakuzulu (***), Serkan Gençoğlu (***), Mehmet Kuru (***)

UŞAK SPORTİF: Ersoy (**) (Dk. 64 Burak **), Hasan Hüseyin (***), Ozankan (**), Feyzullah (***), Ömercan (***), Mustafa Dağdeviren (***), Hasan Fidan(***), Mustafa Yüksel (***), Cihan (****), Zafer (***) (Dk.79 Samet*), Ruhi (**) (Dk.72 Mehmet*)

SELVİOĞLUSPOR: Ethem (*), İrfan (*), Harun (**), Yasin (*) (Dk.46 Mustafa*), Bayram (**), Himmet (**), Batuhan (*), Furkan (*), Hilmi (**), Ümit (*) (Dk. 46 Ramazan*)

GOLLER: Cihan (Dk. 15. 57 (P) ve 90) Hasan Dk. 35)

SARI KARTLAR: Hasan, Ruhi (Uşak Sportif) Bayram, Hikmet, Batuhan, Hilmi, Ümit (Selvioğluspor)

KIRMIZI KART: Ozankan (Uşaksportif)

İLK YARI:

İki Uşak takımı da maça temkinli başladı. Maçın ilk tehlikeli atağı Uşak Sportif’den geldi. 5. Dakikada Zafer, sağdan güzel çalımlarla rakip ceza sahasına girdi. Ancak aynı güzellikte topa vuramayınca, top Kaleci Ethem’in kucağında kaldı.

GOL:

Ağırlığını hisettiren Uşaksportif, 15 dakikada gol perdesini açtı. Soldan gelen ortaya kafayı çakan Cihan skoru 1-0 yaptı

25. Dakikada yine Cihan’ın şutu Kaleci Ethem de kaldı.

GOL:

35. Dakikada Mustafa Yüksel’in ortasına kale çizgisi üzerinde ayak koyan Hasan Fidan skoru 2-0 yaptı.

İlk yarı bu skorla sona erdi.

İKİNCİ YARI

Kahraman: Özkan vekilimiz takımı alırsa memnun oluruz ve onaylarız, fakat bize gelen bir şey yok Kahraman: Özkan vekilimiz takımı alırsa memnun oluruz ve onaylarız, fakat bize gelen bir şey yok

49. Dakikada Uşak Sportifin başarılı ismi Cihan Kaleci Ethem ile karşı karşıya kaldı. Ethem’in elinde kaçırdığı topu, Harun ve Ramazan birlikte uzaklaştırdı. Bu pozisyonda Cihan kısa bir sakatlık geçirdi.

GOL:

57. Dakikada ceza sahası içerisinde İrfan, Zafer’i düşürünce orta hakem Ercan Karakuzulu penaltı noktasın gösterdi. Atılı kullanan Cihan, takımının üçüncü, kendisinin ikinci golünü attı.

69. dakikada ender gelişen Selvoğluspor atağında, penaltı noktası üzerinden bayram’ın vuruşunu kaleci Burak yatarak köşede topu bloke etti.

71. Dakikada Hilmi’nin şutunu Feyzullah iki hamlede uzaklaştırdı.

86. Dakikada Ozankan ceza sahası içerisinde Hilmi’yi düşürünce, maçın hakemi Ercan Karakuzucu bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Hilmi’nin topu sol köşeye atacağını tahmin eden Kaleci Burak topu direk dibinde bloke etti.

GOL:

Maçın 4. Hakemi Ahmet Oğuz, normal sürenin bittiğini ve 2 dakika ilave edildiğini gösteren tabelayı kaldırdığı sırada günün golcüsü  Cihan, elini kolunu sallaya sallaya giderek skoru 4-0 yaptı. 

Editör: TE Bilişim