Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman'dan muhteşem gol Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman'dan muhteşem gol
USAKPORT.COM//

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yeni sezon öncesi Uşak Sportif Basketbol Takımı oyuncularına ve teknik kadroya moral kahvaltısı verdi. Burada bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, takımın kenti en üst lig düzeyinde temsil eden önemli bir kuruluş olduğunu belirterek, “Geçen yıl Avrupa’da çok iyi sonuçlar elde edilerek, hem ülkemiz, hem de ilimizin tanıtımı yapıldı. Uşak Sportif Basketbol Takımı’na yeni sezon öncesi güvenimiz tamdır ve takımımızın her daim yanında olacağımızı bir kez daha yineliyorum. Uzun zamandan beri mücadele ediyoruz, en üst ligin müdavimi olan Uşak Sportif, bu sezon şampiyonluk için ter dökecek” dedi. 



Uşak Belediyesi’nin bu sezon takıma büyük destek vereceğini dile getiren Başkan Cahan, “Yeni bir kadro oluşturuldu ve takım bir önceki sezona göre daha fazla güç kazandı. Transferlerin hepsini, teknik heyetimizin eksik gördükleri noktalara göre yaptık. Ligdeki rakiplerimiz maddi anlamda belki bizden daha güçlü olabilirler. Fakat takım ruhu, inanmayı ve birliktelik ruhuyla hareket etmeyi gerektirir. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız arasında uyumlu bir yapı var. Fiziksel ve ruhsal anlamda iyi motive olmuş bir ekip görmekten gurur duyuyorum. Bu takımın, ligdeki bir çok köklü takıma kök söktürdüğüne şahit olduk ve sezon da geleneği bozmadan, play-off yolunda emin adımlarla yürüyeceğinizi biliyorum” diye konuştu.




Uşak Sportif Basketbol Takımı Antrenörü Ozan Bulkaz da, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a ve belediye yönetimine takıma verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti. Bulkaz, “Uşak için hedeflerimiz büyük ve hedefe ulaşmak için canla başla çalışan bir ekip oluşturduk. Bu sezon ligde en iyi skorları alacağız. Taraftarımız bizi yalnız bırakmayacaktır ve tüm Aşigolara şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
Editör: TE Bilişim