Uşak Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Muhammet Gür, Uşakspor’a otobüs tahsis etti Uşak Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Muhammet Gür, Uşakspor’a otobüs tahsis etti

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun genç Türk basketbolcularının daha fazla süre almaları, inisiyatif kullanma becerilerini geliştirmeleri, oynama alışkanlığı kazanmaları ve yüksek mücadele atmosferinde profesyonel kariyerlerine hazırlanmaları amacıyla hayata geçirdiği Basketbol Gençler Ligi’nin Dörtlü Final basın toplantısı İstanbul’da gerçekleştirildi. 
TBF CEO’su Ömer Onan, projenin temel amacını anlatarak, “Ülkemizdeki yeni yetenekleri ortaya çıkarmak, onları uluslararası rekabete hazırlamak ve Türkiye’nin dünyada söz sahibi olmasını sağlayacak sürdürülebilir bir süreci başlatmaktı. Avrupa’nın en rekabetçi ligine sahip olan ve uluslararası platformlarda da başarılı sonuçlar alan Türk basketbolu, altın jenerasyonları yeniden sahneye çıkaracak potansiyele sahip. Bize destek olan herkese bir kez daha teşekkür eder, A Takım antrenörlerimizin gelecek sezon kadro planlamaları için gençlerimizin iddialı birer aday olduğunu belirtirim” diye konuştu. 
Basketbol Gençler Ligi’nde sezonun en iyi beşi seçilen Yiğit Baran Sarıkaya (TED Ankara Kolejliler), Ali Yurtseven (Muratbey Uşak Sportif), Cengizhan İvedin (Fenerbahçe Doğuş), Ata Kahraman (Bahçeşehir Koleji) ve Mert Akay’a (Darüşşafaka Basketbol) ödüllerini Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve TBF CEO’su Ömer Onan takdim etti. 
Basketbol Gençler Ligi Dörtlü Final’inde ilk gün eşleşmelerinde antrenör ve oyuncu görüşleri şu şekilde: 
Editör: TE Bilişim