Özkan Yalım, Uşakspor’u almadı! “Ben iş insanıyım” diyerek ağız değiştirdi Özkan Yalım, Uşakspor’u almadı! “Ben iş insanıyım” diyerek ağız değiştirdi
Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından düzenlenen 5.Geleneksel ‘Sağlıkta Birliktelik’ Halı Saha Futbol Turnuvasının şampiyonu belli oldu.Turnuvada final maçında Medical Park Futbol TakımıileElvan Futbol takımlarıkarşılaştı. Elvan Spor Takımı turnuva sonunda ipi göğüsleyen taraf oldu.Elvan Spor Takımı ’na şampiyonluk kupasını Uşak Vali YardımcılarıSayınSait Topoğlu ve Sayın Mehmet Hulusi Kaya verdiler.
Genel Sekreterliğimiz tarafından beşincisidüzenlenen Turnuvanın, bundan sonra geleneksel hale getirildiğini ve  'Sağlıkta Birliktelik Halısaha Turnuvası' olarak düzenlenmeye devam edeceğini söyleyen Genel SekreterUz.Dr. Yalçın ATLI, turnuvaya 14 takımın katıldığını açıkladı. Amaçlarının sağlık personelini kaynaştırmak olduğunu, farklı branşlarda ve karakterde çalışanlardan oluşan sağlık camiasının gerektiğinde tek yürek olmayı başarabildiğini kaydeden Atlı, şunları söyledi:"Turnuvadaşölen havasında çok güzel maçlarizledik. Futbol turnuvasının saha içinde centilmenlik ruhuna uygun, kıyasıya bir mücadele, saha dışında ise uzun yıllar sürecek dostluklar oluştuğunu ve devam etmesini temenni ettiğini ayrıca şampiyon takımı kutluyorum. Bizlerden desteklerini esirgemeyen paydaşlarımıza, davetimize icabet eden tüm protokolümüze ve diğer konuklarımıza teşekkür ediyorumdedi.


Kupa töreninde konuşan İl Sağlık Müdürü Dr.Alper Cem ÜNAL; Böyle anlamlı bir turnuvanın ilimizde sağlık alanında hizmet verenpersonellerimizi bir araya getirdiğini sporun dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesinde önemli bir araç olduğunu, bu tür organizasyonlara katılmanın kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Başta Genel Sekreter Yalçın ATLI olmak üzere bu organizasyona gönüllü olarak katkı veren herkese teşekkür etmek istiyorum. Futbolun entelektüel bir yapısı olduğuna ve yenmenin yenilmenin öncelikli olmadığına, önemli olanın dostluk, arkadaşlık, paylaşım ve tatlı rekabet olduğuna inanıyorum. Tekrardan bu organizasyonun gerçekleştirilmesinde büyük emeği bulunan Yalçın Bey ve değerli çalışma arkadaşlarına ve sizlere çok teşekkür ediyorum dedi.

Turnuvanın  final töreninde konuşan Uşak Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Sayın DALKIRAN; Bu etkinliğin amacı il genelinde  görev yapan sağlık çalışanlarının birbirini tanıması ve diyaloğun gelişmesidir.Turnuvada kaybedenin olmadığını kaydeden, DALKIRAN "Burada önemli olan birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını geliştirmektir" diye konuştu. konuşmasının sonunda turnuvaya katılan bütün takımlara ve turnuvanın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. 

 
 
Editör: TE Bilişim