Uşaklı Özlem Becerek, Avrupa Şampiyonu oldu Uşaklı Özlem Becerek, Avrupa Şampiyonu oldu
Uşak’ta, kısa bir süre önce kurulan Altın Kanatlar Spor Kulübü’nün (ALKA) yönetimi basın mensuplarıyla buluştu. Kulüp Başkanı Nihat Berber, gazetecilere yaptığı açıklamada, bay ve bayan voleybol takımlarını oluşturduklarını ve ilerleyen günlerde basketbol ve futbol şubelerini de açacaklarını dile getirdi.
                Uşak’taki çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren isimlerle yeni bir yönetim ve kulüp oluşturduklarına değinen Başkan Nihat Berber, toplumsal bazda da obezite ve diğer kötü alışkanlıklara karşı farkındalık oluşturacaklarını ifade etti. Berber, “Spor aşkıyla yanıp tutuşan bir yönetimle yola çıktık ve hayırlısıyla voleybol takımlarımızı kurduk. Sağlıklı nesiller yetiştirmek ve toplumsal dayanışma ve mücadele kültürünün oluşması için sporun önemini biliyoruz. Bu bağlamda bizden sonra etkili spor dallarıyla uğraşmış bir nesilin gelmesini istiyoruz.Alkaspor ile gençlerimizi sporla bütünleştirip, önümüzdeki günlerde büyük başarıları hedeflemekteyiz” dedi.



                Kısa süre içinde kente isimlerini duyuracaklarını söyleyen Nihat Berber, kulüp bünyesinde açılacak olan kurslara tüm gençleri beklediklerini sözlerine ekledi. Öte yandan Nihat Berber'in başkanlığını yaptığı Alkaspor yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Alaattin Karahan, İsmail Din, Tayfun Bayrak, Doğan Yavuz, Fatih Ertuğrul ve Şükrü Acartürk.
 
Editör: TE Bilişim