Özkan Yalım, Uşakspor’u almadı! “Ben iş insanıyım” diyerek ağız değiştirdi Özkan Yalım, Uşakspor’u almadı! “Ben iş insanıyım” diyerek ağız değiştirdi

Uşak Valisi Salim Demir, Okul Müdürleri ile gerçekleştirdiği toplantıda okullardaki sportif faaliyetlerin geliştirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulundu.


 
Gençlik Merkezinde düzenlenen toplantıya Vali Salim Demir'in yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Mercan, İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, Aile ve Sosyal  Politikalar İl Müdürü Mustafa Peltek ve okul müdürleri katıldı.


 
Toplantıda konuşan Vali Salim Demir sporun aktivite olmaktan öte, insanların hem fiziki hem de ruhsal anlamda gelişmesine önemli ölçüde katkı sağladığına inandığını  dile getiren Vali Demir konuşmasına şöyle devam etti, "İnsanların üzerinde sporun gerçek anlamıyla ilgili oluşmuş olan algıyı en üst seviyeye taşınması kanaatindeyim. Okul çağındaki gençlerimizin, çocuklarımızın en azından bir spor dalıyla tanıştırmalıyız. Bu konuda okullarımıza önemli görevler düşmektedir. Toplumsal kalkınma top yekün gerçekleştirilen bir olaydır. Sporun kalkınmayı olumlu yönde destekleyici bir etkisi olduğunu düşünüyorum. İnsanlarımıza sporun gerçek değerini anlatmamız gerekiyor. Algıları olumlu yönde değiştirebilirsek spora olan ilgiyi ve spor yapma oranını yükseleceğimize inanıyorum" dedi.
 


Yaklaşık bir saat süren toplantının sonunda Vali Salim Demir, katılımcılarla, okullardaki sportif faaliyetlerin geliştirilmesine yönelik yapılacak çalışmalar üzerinde değerlendirmelerde bulundu
 
Editör: TE Bilişim