Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman'dan muhteşem gol Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman'dan muhteşem gol
 Uşak’ta faaliyet gösteren ve çeşitli liglerde mücadele eden spor kulüplerine Uşak Valiliği tarafından maddi destek verildi. 
Vali Seddar Yavuz Uşak’ta faaliyet gösteren kulüplerden Uşak Sportif futbol kulübü ile Uşak Selvioğluspor futbol kulübü yöneticilerine maddi katkı sağlamak amacıyla birer çek verdi. Çek teslim töreninde bir konuşma yapan Vali Yavuz “Sportif faaliyetler gerek bireysel gerekse toplumsal olarak gençlerimizin sağlıklı bir hayat sürmelerine imkan sağlayan, kulüpler açısından da bulundukları illerin tanıtımına ve ekonomisine katkı sağlayan çalışmalardır. Uşak Valiliği olarak her fırsatta imkanlar ölçüsünde spor kulüplerimizi destekliyor, maddi olarak katkı sağlıyoruz. İl Genel Meclisimize, Başkan ve Üyelerimize teşekkür ediyoruz, geçtiğimiz günlerde aldıkları kararla kulüplerimizin desteklenmesini imkan sağladılar. İlk etapta Uşak Sportif basketbol takımımıza katkı sağlamıştık. Şimdi de futbol kulüplerimize birer katkı sağladık. İlimizdeki diğer spor kulüplerimize de önümüzdeki günlerde bu tür maddi katkılar sağlamak üzere çalışma yapıyoruz. Her iki spor kulübümüze de başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim