KAPTAN VEDA EDIYOR

2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarında şehrimizi önce 1.lig sonrasında süper ligde temsil eden Genç Usakpspor kulübü kadrosunda 2 yil sureyle görev alan ve bu yıl takim kaptanlığına getirilen Mesude İnceefe, tüm kente antrenörlere teşekkür etti.

 Uşak’ı Süper Ligde temsil eden Genç Uşakspor Bayan Hentbol Takımı Genç Uşak Spor Kulübü'nün kaptanı Mesude İnceefe takımdan ayrılıyor. Genç Uşakspor'la ilişkisinin bitirilmesinin ardından başka bir takımla anlaşmaya vararak Uşak'tan ayrılma ihtimali olan İnceefe Uşak'ı çok sevdiğini, gitmek zorunda kaldığında istemeyerek gideceğini ve bu vedanın buruk bir şekilde gerçekleştiğini ifade etti.

UŞAK’IN GELİNİ” UNVANINI ALMIŞTI

Aslen Manisa’nın Turgutlu İlçesinden olan Genç Uşakspora Bayan Hentbol Takımı kaptanı Mesude İnceefe, Uşak’tan hiç ayrılmak istemediğini, ancak şartların böyle gerektiğini belirterek, Ramazan Bayramı’ndan sonra görüşmelerin sürdüğü 4 takımdan birisi ile anlaşacağını kaydetti.

Uşaklı ünlü Avukat Ümit İnceefe’nin oğlu Şahin İnceefe ile evli olduğu için “Uşak’ın Gelin” unvanını da alan milli hentbolcu Mesude İnceefe, “Ben, Uşak’ta evlendim. Uşak’ta takımımla birlikte süper lige çıktım. İlk yılımızda Süper Ligde 12 takım arasında yer almayı başardık. Ancak, takımımın başarıların mutluluğunu yaşayamadan bana ayrılmak kısmet oldu. Bu benim isteğim değil, şartlar böyle gerektirdi. Gönlüm her zaman Uşak ve Uşaklıyla kalacak. Burada gördüğüm sevgi ve ilgiyi unutamam” dedi.

GENÇ UŞAKSPOR’DEN YENİ TRANSFERLER

Uşak Belediye Başkanı, Çakın: Uşakspor'a bütün kent sahip çıkmalıydı fakat olmadı Uşak Belediye Başkanı, Çakın: Uşakspor'a bütün kent sahip çıkmalıydı fakat olmadı

Öte yandan başarılı kaptanı Mesude İnceefe ile yollarını ayıran genç Uşakspor Bayan Hentbol Takımı, basın kuruluşlarına gönderdiği yazılı açıklmada, Genç Uşakspor Bayan Hentbol Takım Sırp Milli Takım Oyuncusu Nada Pavlov ile 1 Yıl ve Kamerun Milli Takım Kaptanı Baniomo Jackye Yannick ile 2 yıllık sözleşmeler imzalandığını duyurdu.

Tarnsferlerle ilgili açıklama yapan Takım Menejeri İlker Bozkurt Hızlı, “Ayrıca iç transferde Suzana Cubela, Jovana Bartosıc Atanaskovıc, Zorana Miliç,Marıa Oljaca ,Fallone Yabon ile yeniden sözleşme imzaladık. Savasan bir takım oluşturmak istiyoruz. Geçen yıl elde ettiğimiz Playoff  hedefinin de üzerine çıkmak İstiyoruz.Yabancı transferlerimiz büyük ölçüde tamamladık .Yerli transfer İçin Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Uşak 'ı Süper Ligde temsil eden 2 ekipten biri olarak tüm Uşaktan destek bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim