Özkan Yalım, Uşakspor’u almadı! “Ben iş insanıyım” diyerek ağız değiştirdi Özkan Yalım, Uşakspor’u almadı! “Ben iş insanıyım” diyerek ağız değiştirdi
  Aksaray’da Engelli Halter Şampiyonası’nda yarışan sporcuları makamında ağırlayan Başkan Cahan, sporcun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.
Uşak Belediyesi adına yarışan 5 sporcu 02-03 Ekim 2015 tarihleri arasında Aksaray ilinde düzenlenen Engelli Halter Şampiyonası’nda yarışırken, kent adına başarılı sonuçlar elde ettiler. Sporculardan Nezih Börekçi 107 kilogramda yarışırken altın madalya alarak Uşak’ın gururu oldu. Uşak adına yarışan sporcuları Belediye Başkanı Nurullah Cahan makamında ağırladı.
“İlimizde her yönüyle sporda başarı hedefiyle çalışmaları sürdürüyoruz” diye sözlerine başlayan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bu nedenle desteklerinin artarak süreceğini iletti. Aksaray ilinden de Uşak adına güzel haberler aldıklarını ileten Cahan, “Sporda günden güne daha iyi konuma geliyoruz. Kurduğumuz Spor Müdürlüğümüz kentimizde sporun sevdirilmesi ve başarıyı hedeflemektedir. Bu bağlamda başarılar elde edilmekte ve sporcularımız gururumuz olmaktadır. Son olarak sporcularımız Aksaray’da düzenlenen Engelli Halter Şampiyonası’nda başarıyla temsil ettiler. Bir sporcumuz kendi kilosunda Türkiye Şampiyonu oldu. Bu nedenle kendilerini yürekten kutluyorum” dedi.
Aksaray’da 107 kilogram da altın madalya kazanan Nezih Börekçi ise, “Aylardır çalışıyoruz. Başarı elde etmek için azmettik ve kazandık. Belediyemiz de bizim her daim yanımızda oldu. Bundan sonraki süreçte uluslararası bazda başarı kazanmak istiyoruz. Biz Gaziler olarak yaklaşık iki yıl önce halter sporu ile tanıştık. İlk etapta bedensel eksikliklerimizi tamamlamak kollarımızı güçlendirmek adına başladığımız bu spor daha sonra tutkumuz haline geldi. İki yıllık azimli çalışma sonucunda bugün iki bacağı olmayan bir arkadaşımız dahi yardımsız çıkamadığı merdivenleri tek başına çıkabilmektedir. Umutla çıktığımız spor yaşamında başta Belediye Başkanımız, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüz Şahin Mercan Bey, Halter hocamız Tayyip Karahan, Belediye Başkan yardımcısı Hakan Uludağ ve spora her daim katkısı bulunan Anadolu Ulaşım A.Ş Genel Müdürü Melih Akman’ dan maddi manevi çok destek gördük. Bugün bu madalyamızı bizlere karşılıksız yardım eden büyüklerimize armağan etmek istiyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Cahan kazanılan madalyayı Nezih Börekçi’ye taktı.
Editör: TE Bilişim