Uşak Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Muhammet Gür, Uşakspor’a otobüs tahsis etti Uşak Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Muhammet Gür, Uşakspor’a otobüs tahsis etti
 Yıldızlar Avrupa Atletizm Şampiyonu olan 16 yaşındaki lise öğrencisi Mehmet Çelik, Uşak Valisi Salim Demir tarafından ödüllendirildi. 
Macaristan’da düzenlenen bin 500 metre Yıldızlar Avrupa Atletizm Şampiyonasında Uşaklı lise öğrencisi Mehmet Çelik onca rakibini geride bırakarak birinci oldu. Uşak İl Genel Meclisi Salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Uşak Valisi Salim Demir, Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Mercan, Spor İl Müdürü Atletizm Antrenörü Ali Yılmaz katıldı.
Vali Demir, sporcu Çelik ve Antrenör Yılmaz’ı tebrik ederek Mehmet Çelik’in örnek bir sporcu olduğunu Türkiye ve Uşak’ı yurt dışında gururla temsil ederek altın madalya ile döndüğünü ve Uşak’taki sporculara gerekli desteklerin verileceğini, böyle başarıların devam etmesi gerektiğinin altını çizdi.
Vali Demir, Yıldızlar Avrupa Şampiyonasında 1. Olan Mehmet Çelik’e başarılarından dolayı küçük altın takarak başarılarının devamı için temennilerde bulundu.
 
Editör: TE Bilişim