Uşak’ta faaliyet gösteren Emre Çek, neden spor salonları kurduğunu anlattı Uşak’ta faaliyet gösteren Emre Çek, neden spor salonları kurduğunu anlattı
Erzurum’da düzenlenen Türkiye Boks Şampiyonası’nda Uşak’ı 75 kiloda temsil eden 11’inci sınıf öğrencisi Gürkan Dalgıç, kente Türkiye 3’üncüsü olarak döndü. 
Türkiye Boks Federasyonu tarafından Erzurum’da düzenlenen Palandöken Büyük Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Uşak’ı temsil eden Altın Eldiven Spor Kulübü’nden Gürkan Dalgıç, müsabakalarda iyi maçlar çıkardı. Yarı finale kalan henüz 11’inci sınıf öğrencisi Gürkan Dalgıç, Türkiye 3’üncüsü olarak kente döndü. 
Türkiye 3’üncüsü olan sporcusu Gürkan Dalgıç’ı tebrik eden antrenör Erkan Durak, “Zorlu maçlar çıkardık ve ilimize Türkiye 3’üncüsü olarak döndük. Yoğun katılımın olduğu bir müsabakada 3’üncülük elde eden sporcumuzu kutluyorum. Önümüzde yeni müsabaka dönemleri olacaktır ve antrenmanlarımıza dur durak demeden devam ediyoruz. Hedefimiz Türkiye birinciliğidir ve bunun için alın teri dökmeyi sürdüreceğiz” dedi. 





 
Editör: TE Bilişim