Uşak Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Muhammet Gür, Uşakspor’a otobüs tahsis etti Uşak Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Muhammet Gür, Uşakspor’a otobüs tahsis etti
TFF Merkez Hakem Kurulu’nun geçtiğimiz günlerde Futbol İl Hakem Kurulu’na yeni atamanın ardından Uşak İl Hakem Kurulu Başkanlığına Hüseyin Altıntaş getirildi.

17 yıllık başkanlık koltuğunu Ömer Kırdinli’den alan Altıntaş, “Yeni yönetimin futbol camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 20 yılı aşkın hakemlik hayatındaki tecrübelerini futbola yansıtacağını aktaran Altıntaş; “Öncelikle eski il hakem kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bizler hakemliği kazanç kapısı olarak görmüyoruz. İlimiz de futbol ruhunu tekrar inşa etmek ve futbola olan özlemi tekrar kazanabilmek için çalışacağız. Ceza alanlarla ilgili değerlendirmeleri daha sık yaparak hakem hatalarını en alt seviyeye çekeceğiz. Eğitime önem verirken yeni hakem arkadaşlarımızı kurulumuza kazandıracağız ”dedi.

17 yıllık başkanlık koltuğunu bırakan Ömer Kırdinli; "Öncelikle yeni yönetimdeki arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu onurlu görevi 17 yıl boyunca yaptık. Yeni başkanımız Hüseyin Altıntaş kardeşimin İl Hakem Kurulu görevini dürüstçe yapacağına inanıyorum. Çok iyi hakem kadrosuna sahibiz. Bünyeden üst düzey hakemler çıkacağına inanıyorum” dedi.

YENİ YÖENTİM KADROSU İSİMLERİ
BAŞKAN : HÜSEYİN ALTINTAŞ
BAŞKAN VEKİLİ : HALİL KARAKAŞ
GÖZLEMCİ ATAMA SORUMLUSU: ÖZAY DÖNMEZ
ANTREMAN SORUMLUSU: TURGAY ÇAKIN
RAPOTÖR  : MEHMET GÜNDÜZ
 
Editör: TE Bilişim