Çankıra’da yapılan Kızlar Genç, Yıldız ve Üst Minik Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Uşak’ı temsil eden Altıneldiven Spor Kulübü, Türkiye 2’inciliği ve 3’üncülükleri elde etti.

Kızlar Genç, Yıldız ve Üst Minik Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, 28 Ocak ve 2 Şubat 2020 tarihlerinde Çankırı Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu’nda yapıldı. 43 ilden yaklaşık 600 sporcunun katıldığı turnuvada Uşak’ı temsil eden Altıneldiven Spor Kulübü, 2 gümüş ve 2 bronz madalya ile kente döndü.

Turnuvada kıyasıya mücadele eden Uşaklı sporcular, final ve yarı final heyecanını sporseverlere yaşattılar. Buna göre yıldızlar grubunda; 64 kiloda Ayşe Doğan 2’inci ve yeni aynı gruptan 80 kiloda Zeliha İrem Barış 3’üncü olurken; üst minikler grubunda mücadele eden 36 kiloda İlayda Kaya 2’inci ve 64 kilodaki Nisanur Yüksel de 3’üncülük elde etti.

Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman'dan muhteşem gol Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman'dan muhteşem gol

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Altıneldiven Spor Kulübü Antrenörü Erkan Durak, sporcularını tebrik etti. Durak, “Sporcularımız büyük özveri ortaya koydular ve turnuvadan alınlarının akıyla döndüler. Daha sonraki turnuvalara hazırlıklarımız başladı ve bunlardan da derece ile dönmek için çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Editör: TE Bilişim