Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman'dan muhteşem gol Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman'dan muhteşem gol
  Vali Seddar Yavuz Türkiye çapında çeşitli spor dallarında dereceye giren genç bayan sporcuları makamında kabul etti. 
Teakwando dalında 2013 ve 2014 yıllarında Okul Sporları Türkiye birinciliği ve 2014 yılı Türkiye Yıldızlar Teakwando şampiyonası Türkiye ikinciliği dereceleri bulunan ve milli takıma davet edilen 2000 doğumlu Fatma Sena Tekeli ve 14-22 Ağustos 2014 tarihleri arasında Ordu ilinde düzenlenen Türkiye Ferdi Kick Boks şampiyonasında 57 kg.da Türkiye 1.si olan Beyza Çelik Vali Seddar Yavuz tarafından kabul edildi.

Vali Seddar Yavuz çeşitli ödül ve hediyeler verdiği genç sporcular Fatma Sena Tekeli ve Beyza Çelik’i tebrik etti. Kendilerini bu spor dallarında yetiştiren ve müsabakalara hazırlayan antrenörleri de kutlayan Vali Yavuz, “Türkiye her anlamda büyük bir ülke. Spor dalında da nüfusumuzla Dünya çapında daha çok başarıya imza atacak potansiyele sahibiz. Sporda Türkiye çapında alınan derecelerin Avrupa ve Dünya çapına yükseleceğine eminim. Genç kızlarımızın büyük azimleri, antrenörlerinin üstün gayretleri ve destekleriyle Türkiye dereceleri elde etmeleri bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Devletimiz ve hükümetimiz, Türk milletinin gurur kaynağı bu sporcularımıza daha fazla sahip çıkmakta ve destek olmaktadırlar. İlimizden yetişen gençlerimizi elde ettikleri bu güzel başarılardan dolayı tebrik ediyorum“ dedi.
Editör: TE Bilişim