Özkan Yalım, Uşakspor’u almadı! “Ben iş insanıyım” diyerek ağız değiştirdi Özkan Yalım, Uşakspor’u almadı! “Ben iş insanıyım” diyerek ağız değiştirdi

Bu sezon, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden UTAŞ Uşakspor, lider Sarıyer ile birlikte ligde hiç mağlubiyet almayan 2 takımdan biri oldu. Ligde şu ana kadar 9 maç yapan Uşakspor, 4 galibiyet ve 5 beraberlikle toplamda 17 puanı hanesine yazdırdı ve liderin 6 puan gerisinde 4’üncü sıraya yerleşti. Uşakspor, yakaladığı bu istikrarı devam ettirse, en kötü ihtimalle sezon sonunda play-off oynamaya hak kazanan 4 takımdan biri olacak. Son 2 sezonda farklı liglerde mücadele eden Uşakspor’un ortaya koyduğu istikrarlı oyun, ligi yakından takip otoriteler tarafından beğeniyle karşılanıyor. Uşakspor’un şimdiye kadar karşılaştığı tüm takımların teknik direktörleri, rakip olmasına rağmen takıma olumlu not verdiler. 
Takımın yakaladığı oyun ve puan istikrarının süreceğini ve hedefin 1. Lig olduğunu ifade eden Uşakspor teknik heyeti, oyuncuların disiplinden kopmadan ve özverili bir şekilde çalıştıklarını, her maça aynı disiplinle çıktıklarını ifade ediyor. 
Ligin 10’uncu haftasında İnegölspor deplasmanına çıkacak olan kırmızı siyahlı ekip, ligin 15’inci sırasında yer alan rakibini mağlup ederek, 3 puanı hedefliyor. Uşakspor teknik heyeti ise, takımın rehavete kapılmaması için gerekli tedbirleri alıyor ve İnegöl maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. 
 
Editör: TE Bilişim