Uşak Belediye Başkanı, Çakın: Uşakspor'a bütün kent sahip çıkmalıydı fakat olmadı Uşak Belediye Başkanı, Çakın: Uşakspor'a bütün kent sahip çıkmalıydı fakat olmadı
USAKPORT.COM///
UTAŞ Uşakspor’un önümüzdeki dönem nasıl bir yönetimle yola devam edeceğine dair belirsizlikler kentte tartışma konusu oldu. Uşakspor taraftar grupları, yeni sezon için iyi bir takım kurulmasını talep etti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan 1967 Uşaksporlular Dernek Başkanı Argan Arıcak, takıma gerekli desteğin verilmesini istedi. Yöneticilere seslenen Argan Arıcak, “Geçen sezonun ikinci yarısından itibaren, transfer yönetim ve Uşaksporumuz hakkında belirsizlikler hala devam ediyor. Şehirde esnafından memuruna, avukatından iş adamına herkes bu belirsizliklerin ne zaman netleşeceğini beklemektedir. 2 yıldır bu çıkışın devam etmesi ve Uşakspor’a gerekli desteğin verilmesini, bu sezonda şampiyonluk için bir takım kurulmasını dernek yönetimiz olarak beklemekteyiz” dedi.
“Seçim öncesi bizlere verilen sözler tutuldu mu? Yoksa bunların hepsi oy için miydi?” diyen Argan Arıcak, şöyle söyledi: “Uşakspor bir siyaset aracı değildir, bu takım bizim şehrimizin takımıdır ve herkes sahip çıkmak zorunda. Siyaseti rant kavgalarını bırakıp Uşakspor’a odaklanmalıyız, bu takım düşerse herkes düşer unutulmasın.”
 UTAŞ Uşakspor, 2’inci Lig’deki 2018-2019 sezonu mücadelesini 11’inci sırada tamamlamıştı. 34 maç yapan UTAŞ Uşakspor, 9 galibiyet, 13 beraberlik ve 12 mağlubiyetle toplam 40 puan toplamıştı. 
 
 
Editör: TE Bilişim