Uşak Belediye Başkanı, Çakın: Uşakspor'a bütün kent sahip çıkmalıydı fakat olmadı Uşak Belediye Başkanı, Çakın: Uşakspor'a bütün kent sahip çıkmalıydı fakat olmadı
Bugün Pissero Kahramanmaraşspor'a konuk olan Uşakspor, maçı 2-1 kaybetti. Kahramanmaraş'ta oynanan maçta Piserro Kahramanmaraşspor kululübünden bir yönetici, başka birine benzettiği gazeteci Orhan Külek'e saldırdığı iddia edildi. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 18'inci hafta maçları kapsamında,  Piserro Kahramanmaraşspor, Uşak Spor'u konuk etti. Maçın 12'inci dakikasında Burak Can Kunt'un kaydettiği golle ev sahibi takım 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı Kahramanmaraş'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ikinci yarısında beraberlik için yüklenen Uşakspor, 82'de Kadir Ari ile skoru 1-1 yaptı. Golden 4 dakika sonra 86'da ev sahibi takımdan M. Enes Yılmaz, takımının 2-1 öne geçirdi. Maçta başka gol olmadın ve ev sahibi Kahramanmaraşspor, 2-1 kazandı. Uşakspor, bu mağlubiyetle birlikte, ligde 21 puanla 13'üncü sırada yer alıyor. 

MAÇTA KAHRAMANMARAŞLI YÖNETİCİ, GAZETECİYE SALDIRDI

Öte yandan maçta ilginç bir olay daha yaşandığı öne sürüldü. Piserro Kahramanmaraşspor kululübünden bir yönetici, başka birine benzettiği gazeteci Orhan Külek'e saldırdığı iddia edildi. Maçın ilk dakikalarında iddiaya göre, Piserro Kahramanmaraşspor yöneticisi, tribünde, bir internet sitesinin sahibi olan Orhan Külek'e saldırdı. Kameralara da yansıyan olayda Kahramanmaraşsporlu yönetici, Külek'e hakaretler etti, Stattaki polisler müdahale ederek, gazeteci Orhan Külek ile karşı taraftakileri dışarı çıkardı. Olaydan sonra taraflar birbirlerinden şikâyetçi olmadı.
Editör: TE Bilişim