Uşaklı Özlem Becerek, Avrupa Şampiyonu oldu Uşaklı Özlem Becerek, Avrupa Şampiyonu oldu

Uşakspor Başkanı Hikmet Kahraman, kulübün devriyle ilgili şu ana kadar çıkan haberlere itibar edilmemesini isterken, aynı zamanda kulübün devri için en uygun adaylarla görüştüklerini ve sürecin sonunda gerekli açıklamanın yapılacağını ifade etti. Son dönemlerde kamuoyunun ve sosyal medyanın gündeminde yer alan “Uşakspor’un bir şirkete satılacağına” dair iddialar, Uşakspor Başkanı Hikmet Kahraman tarafından yalanlandı. İddialara itibar edilmemesi gerektiğini belirten Uşakspor Başkanı Hikmet Kahraman, “Son günlerde bazı yerel ve ulusal basın organlarında, sosyal medya platformlarında gerçeği yansıtmayan ve kamuoyunu yanlış yönlendiren haberlerin yer aldığı tespit edilmiştir” dedi.
Uşakspor’la ilgili haberlerin kulübün resmi sosyal medya hesapları, resmi internet sitesinde yer almayan ve kulüp yönetimin alınan bir karara istinaden yaptığı açıklamalara itibar edilmesini isteyen Kahraman, kulüple ilgili bu tip bir karar verildiğinde açıklanacağını ifade etti. Kahraman, “Uşakspor’un devrine ve geleceğine yönelik planlamalar, yönetim kurulumuz tarafından büyük bir hassasiyetle yürütülmektedir. Bu konuyla alakalı gerekli açıklama; sürecin sağlıklı işleyişi adına kulübümüz hesapları üzerinden yapılacaktır. Gerçeği yansıtmayan haberler, köklü bir geçmişe sahip olan camiamıza zarar vermektedir” dedi.
Kahraman, kulübün ihtiyaçları ve geleceğine zarar vermeyecek adayların değerlendirilmeye alınacağını belirterek, “Yakın bir zaman içerisinde bu sürecin sonuçlandırılarak netliğe kavuşacağının altını çizmek istiyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim