Uşakspor’da Galatasaray eski yöneticisi Ural Aküzüm, Uşaklı iş adamları Serdar Sağıroğlu ve Burak Öztan'ın kulübü devralacağı kamuoyuna yansımıştı. Takımı alacak ekibin gelecek hafta resmi işlemleri bitirerek devri tamamlayacağı, teknik ve idari heyeti atayacağı öğrenildi.

Uşakspor, Isparta'dan 1 gol yiyerek mağlup döndü Uşakspor, Isparta'dan 1 gol yiyerek mağlup döndü

İddiaya göre Aküzüm’ün yakın çevresine “Uşakspor’un başarılı olması için şehrin yerel dinamikleriyle barışık olması şart. Ne isim ne logo ne renkler hiçbirşeyi değiştirmeyeceğiz. Uşak şehri gibi başarılı, bir çizgisi olan ve kendi kendine yeten, Uşaklı gençlerin de şans bulacağı bir kulüp olacağız” dediği kaydedildi. Uşaklı işadamlarından oluşan bir yönetim kurulu ve icra komitesi atanacağı belirtilirken teknik heyete Avrupa tecrübesi olan isimler atanacağı belirtiliyor.

Uşakspor’un yeni dönemde Avrupa’da parlayan gurbetçilerin de olduğu genç oyunculara yöneleceği, tecrübeli isimlerin de takıma transfer edileceği kaydedildi.

Uşakspor Başkanı Hikmet Kahraman, Ural Aküzüm ve işadamlarıyla görüşmeyi doğruladı ve 25 Temmuz Pazartesi günü imzaların atılacağını dile getirdi. Kahraman, "Devrin ardından takımın ismi ve logosu değişmeyecek" sözlerine vurgu yaptı.

Editör: TE Bilişim