Uşak'ın en büyük halı sahası açılıyor Uşak'ın en büyük halı sahası açılıyor
 Geçtiğimiz Pazar günü Muay Thai seçmelerinde Atatürk Spor salonunda yaşanan kavga sonrası kavgaya karışan kulüp yöneticileri barıştı. Geçtiğimiz gün Atatürk Spor Salonu'nun savaş alanına dönen ve olayda 3 kişi yaralanan kavga sonrasında kavgaya karışan antrenör ve sporcular aynı salonda el sıkışarak barıştı. Kavgaya karışan Antrenörler Savcı Göktaş ve İbrahim Çökelez, basın mensupları önünde el sıkışarak barıştıklarını söyledi.
SPOR ÖZENDİRİCİ OLMALI
Muay Thai sporu federasyon temsilcisi Himmet Ünle tarafların barıştığını aralarında hiçbir hususi problem olmadığını ifade ederek, “Uşak’ta Muay Thai sporu ile uğraşan 300’e yakın sporcu bulunmakta. Binlerce insan bu sporu takip etmekte. Geçtiğimiz gün münferit bir olay yaşandı. Taraflar seçmeler esnasında maalesef heyecanlarına yenik düşüp istenmeyen olaylara sebebiyet verdiler. Bu spor Uşak’ta yıllarca yapılmakta ancak ilk defa böyle bir olay gerçekleşmektedir. Biz gençlerimizi spora özendirmek kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına gerçekleştirdiğimiz organizasyonda böylesi üzücü bir olay yaşanması gerçekten kötü bir durum. Taraflarla konuşup durumu tatlıya bağladık. Bundan sonra kesinlikle böyle bir durum oluşmayacaktır. Buradan sporla ilgilenen tüm Uşak’a ve Türkiye’den özür diliyoruz” dedi.

SPORUMUZA GÖLGE DÜŞÜRECEK HAREKETLER YAPMAYIZ

Muay Thai sporu ile yıllardır uğraştıklarını anlatan  Kavgaya karışan antrenörler Savcı Göktaş ve İbrahim Çökelez, “Bizim amacımız spordur. Böyle bir durumda ismimizin geçmesi gerçekten bizi üzdü. Ancak maalesef böyle bir olay oldu. Bundan sonra Muay Thai sporuna gölge düşürecek bu tür hareketler olmayacaktır. Biz sporcularımıza gereken uyarılarda bulunduk. Bundan sonra Uşak’ta kesinlikle sporcuya yakışmayan hareketeler olmayacaktır. Sporseverlerden özür diliyoruz. Bizi izlemeye bize destek vermeye devam etsinler” dedi.    

Editör: TE Bilişim