Uşakspor, Isparta'dan 1 gol yiyerek mağlup döndü Uşakspor, Isparta'dan 1 gol yiyerek mağlup döndü
Uşak’ta hiçbir kurum ve kişiden destek almadan ayakta kalmaya çalışan ve normal şartlarda kentin futbol altyapısı için geleceği olarak görülmesi gereken Bölmespor, son oynadığı Manisa Sanayi maçını kazanarak, ligde kalma umutlarını artırdı. Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve karınlarını Uşşak Aşevi’nden aldıkları yemekle doyuran Bölmespor, Manisa Sanayispor’u deplasmanda, 2-3 mağlup etti. Maçın ardından bir açıklama yapan Bölmespor Başkanı Kudret Eroğlu, kenti yönetenlerin takıma sahip çıkmadıklarını belirterek, “Takımımız sadece maddi imkanlardan değil, seyirciden de yoksundur. Çünkü henüz maçlarımızı oynayacağımız bir sahamız yok. Deplasman takımlarının bizden fazla seyircisi oluyor. Uşakspor’a verilen değerin yüzde biri kadar değer bizim takımımıza verilmiyor. Sadece Uşak’ın değil, daha önce belde olan Bölme’nin dahi umurunda değildir” dedi. 
    BAL’da milyonluk takımların mücadele ettiğini ve spora önem veren kentlerin bu ligleri pas geçmediğini ifade eden Kudret Eroğlu, “Bölgesel lig de bir takım var ve lige katılması imkansız olarak gözüken bir takım yüz binlerce lira para harcayan rakipler ile mücadele eden bir takim. Bu takım o kadar imkansızlıklara rağmen ilk yarıyı bile göremez denilirken, gençlerinin onurlu gururlu mücadelesi ile bir şekil de tamamlıyor... Bu takımın aldığı sonuçlardan çok o sahaya çıkması bu ligde mücadele etmesi bile takdir edilmelidir. Ne tesisimiz var, ne masörümüz var ne de sağlık personelimiz var. Hepsinden öteye takımı destekleyecek seyircilerin gelecekleri bir stadımız yok. Bizler yöneticisi hocası futbolcu grubu ile elimizden gelen mücadeleye devam edeceğiz ve inşallah sonunda da gençlerimiz Uşaklı futbolcu kardeşlerim kazanacak” diye konuştu. 
   
Eroğlu, “ Sayın büyükler galibiyet alındığı zaman tebrik mesajları atmanız ve paylaşımlar yapmanız insanlara hiç inandırıcı gelmiyor bunu bilin” ifadelerini de kullandı. 
 
Editör: TE Bilişim