Uşakspor, Isparta'dan 1 gol yiyerek mağlup döndü Uşakspor, Isparta'dan 1 gol yiyerek mağlup döndü
USAKPORT.COM//  Ziraat Türkiye Kupası eleme maçında Sandıklıspor'la karşı karşıya gelen UTAŞ Uşakspor, kendi evinde oynadığı maçta rakibini 2-0 mağlup ederek tur atladı. Uşak1 Eylül Stadı'ndaki maç, son dönemlerde terörle mücadelede şehit düşen askerlerimiz için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Maça hızlı başlayan UTAŞ Uşakspor, kontrollü bir oyun sergiledi. 3. Lig takımlarından Sandıklıspor karşısında oyun disiplinini bozmayan UTAŞ Uşakspor,  Yasin Hatipoğlu'nun kaydettiği 2 golle kazanan taraf oldu. 28 ve 90'da rakip kaleciyle karşı karşıyakalan Yasin Hatipoğlu, galibiyeti getiren gollerle takımını tura taşıdı. Maçın ardından bir açıklama yapan UTAŞ Uşakspor Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Kırdinli, "Son dönemlerde çok acı haberler alıyoruz ve hergün yüreğimiz yanıyor. Böylesine üzüntülü bir ortamda elde ettiğimiz galibiyeti sevincini yaşamayı dahi kendimize yakıştıramıyoruz. B u galibiyeti vatanımız uğruna şehit düşen askerlerimize adıyoruz. Oyuncularımı ve 90 dakika boyunca sahada ter döken Sandıklı ekibini tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonra günlerde acı haberler almayız" dedi.

ALİ RIZA ÇÜMEN: BU  GALİBİYETİ ŞEHİTLERİMİZE ADIYORUZ
UTAŞ Uşakspor’un kentte futbolu yeniden canlandırmak ve taraftarın özlemini gidermek için oluşturulduğunu belirten UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen, “Takımımız, güçlü bir rakibe karşı oynadı ve maçı kazanmasını bildi. Son günlerde aldığımız şehit haberleri bizi çok fazla üzdü. Terör ülkemizi bölmek için hain planlar yapmaya devam ediyor. Fakat bu milletin daha önce büyük devletlere dahi boyun eğmediğini ve canı pahasına ülke topraklarını koruduğunu gözardı ediyorlar. Ülkemiz birlik ve dirliği ile dimdik ayakta durmaya devam edecektir. Kimse ülkemizi bölemez ve bunu yapmak için plan yapanların hiçbiri hedefine ulaşamayacaktır. UTAŞ Uşakspor olarak bu galibiyetimizi vatanıtımız uğruna şehit düşen askerlerimize adıyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte şehit haberleri almayız” dedi. 

UTAŞ UŞAKSPOR: 2 SANDIKLISPOR: 0
STAD: Uşak 1 Eylül Stadyumu 
HAKEMLER: r Alkım Aksoy (***), Recep Yıldırım (***), Sevda Çayan (***)
UTAŞ UŞAKSPOR: Abdulkadir (***), Feyzullah (***), Ahmet (**), Yasin (****), Hakan (***), Samet (**) Dk. 77 Orhan (**), Yasin Ünal (***) Dk. 90+1 Akif (?), Bünyamin (***), Yahya (**), Çetiner (**), Hakan (***) dk. 87 Hakkı (?)
SANDIKLISPOR: Alptekin (***), Barış (**), Hasan (**), Eren (**), Sinan (**), Emrah (**) Dk. 75 Gürkan (**), Mehmet (**), Emre (***), Salih (**), Gökhan (**) Dk.82 Enes (?), Savaş (**) Dk. 67 Abdullah (**) 
SARI KART: Yahya, Çetiner, Yasin (UTAŞ Uşaksportif), Hasan, Savaş (Sandıklıspor)  
GOL: Dk.27-77 Yasin (UTAŞ Uşakspor)

Editör: TE Bilişim