Uşak Belediye Başkanı, Çakın: Uşakspor'a bütün kent sahip çıkmalıydı fakat olmadı Uşak Belediye Başkanı, Çakın: Uşakspor'a bütün kent sahip çıkmalıydı fakat olmadı
Ligde son  2 maçı kalan ve bugün Aydınspor 1923’e karşı kazanması durumunda şampiyonluğunu bir hafta önce ilan etme durumu olan UTAŞ Uşakspor, maça en verimli şekilde konsantre oldu. Geçtiğimiz hafta 3 puanı alarak en yakın rakibi Tarsus’la arasındaki puan farkını 4’e çıkaran UTAŞ Uşakspor, bugün kazanması veya Lig 2’incisiyle aynı gün kaybetmesi durumunda şampiyonluğunu ilan edecek.
Maç öncesi kısa bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, rakip Aydınspor’un Uşak taraftarına yönelik fahiş fiyattan bilet uygulamasını doğru bulmadığını ve bunun sportmenliğe aykırı olduğunu söyledi.
UTAŞ Uşakspor’un bir önceki sezon yine BAL’da şampiyonluğunun önünün kesilmeye çalışıldığını ve tüm bunlara rağmen takımın şampiyon olduğunu kaydeden Başkan Cahan, “Bugün zorlu bir maça çıkıyoruz ve oyuncularımıza gerekli moral ve motivasyonu verdik. Kendilerine güvenimiz tamdır ve 1 hafta önceden şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz. Geçen sezon başlayan şampiyonluğu, bugün kazanarak bir seriye bağlayacağız. Buraya kadar gelmemizde en büyük pay şüphesiz taraftarındır. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize başarılar diliyorum” dedi. Öte yandamaç saat 15:30’da Aydın’da başlayacak.
 
Editör: TE Bilişim