Kahraman: Özkan vekilimiz takımı alırsa memnun oluruz ve onaylarız, fakat bize gelen bir şey yok Kahraman: Özkan vekilimiz takımı alırsa memnun oluruz ve onaylarız, fakat bize gelen bir şey yok
USAKPORT.COM ///

Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla Tarsus İdman Yurdu’yla puan farkını 1’e kadar indiren UTAŞ Uşakspor, bu hafta rakibinin puan kaybetmesi ve evindeki Karaköprü Belediyespor maçını 1-0 kazanmasıyla liderlik koltuğunu sağlamlaştırdı ve bitime 2 hafta kala puan farkını 4’e çıkardı.

TFF 3 Lig 3. Grupta mücadele eden ve sezonun flaş takımı olarak anılan UTAŞ Uşakspor, son haftalardaki kötü gidişata bugünkü Karaköprü Belediye maçında dur dedi. Kendi evinde yaptığı maça iyi konsantre olan ve yoğun strese rağmen maçta dengeyi koruyan UTAŞ Uşakspor, taraftarın verdiği destekle maçı 1-0 kazanmasını bildi. Bugün kendi evinde oynadığı maça uzun soluklu bir çalışmanın ardından çıkan Aşigolar, maçın 12’inci dakikasında Fatih Çolak’ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Maçta genel olarak hakimiyeti elinde bulunduran UTAŞ Uşakspor, kontrollü ve rehavetten uzak bir oyun sergileyerek, ilk yarıyı tamamladı. İkinci yarıda oyun disiplininden taviz vermeyen Aşigolar, maç sonunda 1-0’lık skorla 3 puanı hanesine yazdırdı ve 64 puanla liderlik koltuğunu korudu.
RAKİBİ PUAN KAYBETTİ
UTAŞ Uşakspor’un bir diğer avantajı da geçen hafta puan farkını 1’e düşüren Tarsus İdman Yurdu’nun bu hafta Tepecik deplasmanından 3-1 mağlup olmasıydı. Rakibin puan kaybı sayesinde aradaki fark 4’e yükseldi ve UTAŞ Uşakspor’un son 2 maçtan sadece 1’ini kazanması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek.

BAŞKAN CAHAN: BURAYA KOLAY GELMEDİK VE KOLAY KOLAY BIRAKMAYIZ
Bugün alınan galibiyet sonrası oyuncuları tebrik eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Ligde bir ara puan farkını 10’un üzerine çıkarmıştık ve istenmeyen kayıplarla 1’e kadar düşmüştü. Son 3 haftaya girdiğimiz bugün 3 puanı hanemize yazdırdık ve en yakın takipçimiz de puan kaybetti. Şu anda önümüzde 2 maç var ve oyuncularımızın hiçbir rehavete kapılmadan iki mücadeleden de galip ayrılacaklarını biliyoruz. Kendilerine güvenimiz tamdır. Bu takım çok zor yollardan geçerek bu seviyelere geldi ve kolay kolay da mücadeleyi bırakmaz. Allah’ın izni ile önümüzdeki hafta oynayacağımız Aydın maçını kazanacağız ve şampiyonluğu 1 hafta önceden ilan edeceğiz” dedi.
 
Editör: TE Bilişim