Uşak Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Muhammet Gür, Uşakspor’a otobüs tahsis etti Uşak Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Muhammet Gür, Uşakspor’a otobüs tahsis etti
  Türkiye Bölgesel Amatör Lig 10.Grupta UTAŞ Uşakspor evinde Denizli Kale Belediyesini konuk etti. Karşılaşmayı ev sahibi ekip 2-1 kazandı. 
Uşak Bir Eylül Stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında konuk ekip 42. Dakikada Erçin Yardımcı’nın attığı golle soyunma odasına 1-0 önde gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısının başından UTAŞ Uşakspor Gökay Yiğit’le durumu eşitledi 1-1. Bu golden yaklaşık 5 dakika sonra Mehmet Kengel ile UTAŞ Uşakspor’u galibiyete taşıdı. Kalan dakikalarda gol olmayınca UTAŞ Uşakspor sahadan 2-1 galip ayrılan taraf oldu.
10. GRUP SİLBAŞTAN
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 10.Grupta zirve mücadelesi veren Didim ve Muğla ekiplerinin puan kaybettiği haftada Söke ve UTAŞ Uşakspor aldıkları galibiyetle haftanın en karlı takımları oldular. Didim, Muğla ve bir maçı fazla olan Sökespor 31 puanla zirveyi paylaşırken, yine bir maç fazlası olan UTAŞ Uşakspor haftayı 30 puanla 4. Sırada tamamladı. UTAŞ Uşakspor önümüzdeki hafta Ortaca Belediyesine konuk olacak.
Editör: TE Bilişim