Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden UTAŞ Uşakspor, bu hafta kendi evinde ağırladığı Muğlaspor’a 1-0 mağlup oldu. Uşak 1 Eylül Stadyumu’nda oynanan maçın ardından, taraftar kötü sonuca tepki gösterirken, Muğlasporlu oyuncular ise tebrik edildi.

MAÇIN SON 5 DAKİKASINA KADAR GOL SESİ ÇIKMADI

Maçın ilk dakikasından itibaren, çekişmeli bir mücadeleye şahit olan taraftar, ikinci yarı daha umutluydu. Fakat Muğlaspor’lu Coşkun Korkmaz, maçın 85’inci dakikasında topu, UTAŞ Uşakspor fileleriyle buluşturdu. Öne geçen konuk ekip, son dakikalarda daha kapalı ve skoru korumaya yönelik bir oyun sergiledi. Maçın son düdüğü çaldığında Muğla, liderlik yolunda 3 puanı hanesine yazdıran ekip oldu. UTAŞ Uşakspor ise ligde telafisi zor bir maç çıkararak, taraftarın tepkisini topladı.

SON 13 MAÇTA PUAN KAYBI OLMAMALI

Uşak Belediye Başkanı, Çakın: Uşakspor'a bütün kent sahip çıkmalıydı fakat olmadı Uşak Belediye Başkanı, Çakın: Uşakspor'a bütün kent sahip çıkmalıydı fakat olmadı

Öte yandan UTAŞ Uşakspor’un önünde 13 maç daha var ve bu müsabakalardan mutlak galibiyet elde etmesi şart. Takımın nerede hatalar yapıldığına dair geniş bir değerlendirme yapması ve önümüzdeki günlerde gerekli tedbirleri alması bekleniyor. 

Editör: TE Bilişim