USAKPORT.COM // Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan UTAŞ Uşakspor, dün itibariyle Nevşehir’de bulunan Yiltok  Hotel’de kampa girdi. 14 Ağustos 2015 Cuma günü sona erecek olan kamp hakkında açıklama yapan UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen, burada 2’inci, 3’üncü ve bölgesel amatör liglerde mücadele eden takımlarla hazırlık maçları yapacaklarını söyledi. Bu yıl güçlü bir takım oluşturmak için yoğun bir mesai harcadıklarını dile getiren Ali Rıza Çümen, yeni sezon öncesi eksiklerin kamp sırasında daha net gözleneceğini dile getirdi. Çümen, “Oyuncularımız ve teknik heyetimiz, Ramazan bayramının hemen ardından topbaşı yaptı ve günde çift idmanla yeni sezonun ön hazırlığına geçti. Uşak’taki çalışmalarımız sırasında takım içindeki taşlar yavaş yavaş yerine oturdu. Futbolcularımızın moral ve fizik gücünün artması için ikinci bir kamp programı hazırladık ve dün itibariyle Nevşehir’e geçtik. Burada da her gün çift idman yapılacak ve takımdaki pozisyonlar netleşecek” dedi.

2’İNCİ LİG TAKIMLARIYLA HAZIRLIK MAÇI

Uşak Belediye Başkanı, Çakın: Uşakspor'a bütün kent sahip çıkmalıydı fakat olmadı Uşak Belediye Başkanı, Çakın: Uşakspor'a bütün kent sahip çıkmalıydı fakat olmadı

Nevşehir kampında 4 hazırlık maçı yapacaklarını dile getiren Çümen, “Ekibimizle aynı otelde kamp yapan takımlarla hazırlık maçlarımız olacak. Teknik heyetimiz, 2’inci, 3’üncü ve bölgesel amatör ligde mücadele eden ekiplerle hazırlık maçları ayarladı. Hazırlık maçları yeni sezon öncesinde takım için önemlidir. Bu maçlarda alacağımız sonuçlar, eksiklerimizi daha net görmemizi sağlayacaktır. Uşak’ı profesyonel ligde temsil etmek için tempomuzu düşürmeden faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim