Kahraman: Özkan vekilimiz takımı alırsa memnun oluruz ve onaylarız, fakat bize gelen bir şey yok Kahraman: Özkan vekilimiz takımı alırsa memnun oluruz ve onaylarız, fakat bize gelen bir şey yok
UTAŞ Uşakspor 22 Temmuz Cuma günü PTT 1. Lig takımlarından Eskişehirspor ile Eskişehir de, 28 Temmuz Perşembe günü de 3. Lig takımlarından Manisa Büyük Şehir Belediyesi futbol takımıyla Manisa da hazırlık maçı yapacak.
UTAŞ Uşakspor Genel Menajeri Veli Özdemir, 2 Ağustos tarihinde Nevşehir de yapılacak olan kamp öncesi güçlü takımlarla yapılacak hazırlık maçları ile lig öncesi takımı hazır hale getireceklerini açıkladı. Özdemir, hedeflerinin Bölgesel Amatör Lig (BAL) da şampiyon olarak 3. Lige çıkmak olduğunun da altını çizdi.

GÜÇLÜ TAKIMLARLA KARŞILAŞACAK
Geçen hafta sezonu açan UTAŞ Uşakspor, Uşak kentinin profesyonel lig özlemine son vermek için 2016-2017 futbol sezonuna hızlı bir giriş yapıyor. UTAŞ Uşakspor Genel Menajeri Veli Özdemir, profesyonel iki güçlü takımla hazırlık maçı yaparak takımın durumunu görmek istediklerini kaydetti.
Hazırlık maçları hakkında bilgi veren Özdemir, “İlk hazırlık maçımızı 22 Temmuz Cuma günü Eskişehir’de bu yıl Süper Ligden PTT 1. Ligine düşen Türk futbolunun köklü takımlarından Eskişehirspor ile Eskişehir ilinde yapacağız.
Hemen ardından da 28 Temmuz Perşembe günü yine 3. Ligin iddialı takımlarından Manisa Büyükşehir Belediyespor ile Manisa da karşılaşacağız. Uşak’a döndükten sonra da 2 Ağustos da Nevşehir’e hareket ederek sezon açılış öncesi burada 13 gün sürecek kampa katılacağız. BU 13 günlük kamp sürecinde de düzenlenecek turnuvada 5 takımla karşılaşacağız” dedi.

HEDEF ŞAMPİYONLUK
Kendisinin de yıllarca şerefle formasını giydiği Uşak kentinin profesyonel ligde bir futbol takımının olmayışının üzüntüsünü taşıdığını kaydeden Özdemir, “Yıllarca futbolla yatıp futbolla kalkan Uşak kentinin profesyonel liglerde bir futbol takımının olmayışının üzüntüsünü, benimle birlikte tüm aşigoların yaşadığını gözlemleyebiliyorum. Bu hasrete son vermek için, başta Kulüp Başkanımız Sayın Ali Rıza Çimen ve yöneticilerimiz, Teknik Direktörümüz Sayın Levent Kartop ve başarıya susamış oyunculardan oluşturduğumuz futbol takımımız el birliği ile gece gündüz çalışıyor ve kafa yoruyoruz. Hocamız Kartop nezaretinde sabah ve akşam çift antrenman yaparak takımın dayanıklılığını artırma uğraşı veriyoruz. Yapacağımız iki hazırlık maçı ve Nevşehir kampı süresinde takımımızdaki eksiklikleri tespit edip, BAL başlamadan gidermeyi planlıyoruz” ifadesini kullandı.

‘KARDEŞLİK HAVASI HAKİM’
Tüm bunları yapmaktaki amaçlarının sezon sonunda şampiyon apoleti takarak 3. Lige çıkmak olduğunu vurgulayan Özdemir, “Şu anda yukarıda belirttiğim gibi takımımız malzemecisinden kulüp başkanına kadar kenetlenmiş durumda. Eksik ve sakat oyuncumuz yok. Oyuncularımız arasında kardeşlik havası hakim. İnşallah ligler başladığında da bu ortam sürer ve biz şampiyon olarak, Uşak’ımızın ve Uşaklı aşigoların profesyonel lig özlemini dindiririz” şeklinde umutlu konuştu.
 
Editör: TE Bilişim