Ziraat Türkiye Kupası'nda beklenmedik bir çıkış yakalayarak, amatör, 3. Lig ve 2. Lig takımlarını birer birer eleyen Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk yarışı veren UTAŞ Uşakspor, son maçını Süper Lig ekiplerinden Bursaspor ile yaptı. Bursaspor'un tüm yıldızlarıyla çıktığı maçta büyük gayret gösteren UTAŞ Uşakspor, maçı 3-0 kaybetmesine rağmen, taraftardan büyük takdir topladı. Bursa deplasmanındaki maçın gollerini Necdet, Dany ve Jorquera kaydetti. UTAŞ Uşakspor'un kalecisi Abdülkadir, maçta yaptığı kurtarışlarla farkın daha da büyümesini engellerken, otoritelerden tam not aldı. Maç sonu bir açıklama yapan UTAŞ Uşakspor Başkanı Ali Rıza Çümen, "Zorlu bir rakiple karşılaştık ve ekibimiz üstün bir gayret sergiledi. Buraya kadar gelen ve mücadeleyi son düdük çalana kadar bırakmayan bütün oyuncularıma teşekkür ediyorum. Lige daha iyi konsantre olacağız ve nerede hatalar yaptığımızı tespit ederek, sezon sonunda profesyonel lig vizesini almak için çabalayacağız" dedi. 

MAÇIN KÜNYESİ
 Stat: Bursa Atatürk Stadı

Hakemler: Cihad Sizer, Metin Cebeci, Mustafa Gül, Sinan Dereci

BURSASPOR: Harun, Erdem, Sivok, Dany, Aziz Behich, Bekir (Dk.73 Furkan Soyalp), Traore, Jorquera, Cuenca (Dk.58 Aydın), Sercan, Necid (Dk.67 Josue)

Uşak Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Muhammet Gür, Uşakspor’a otobüs tahsis etti Uşak Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Muhammet Gür, Uşakspor’a otobüs tahsis etti

Yedekler: Okan, Hosogai, Advincula, Furkan, Aydın, Josue, Mert Örnek

Teknik Direktör: Ersel Uzgur

UTAŞ UŞAKSPORAbdülkadir Erdoğan, Yasin Hatipoğlu, Hakan Doğan, Yasin Ünal, Bünyamin Karabaşoğlu, Yahya Topçu, Çetiner Tuncer, Gökhan Şanlıtürk, Hakan Pehlivan (Dk.86 Samet), Cüneyt Öztürk, Salim Çoğuplugil (Dk.70 Orhan)

Yedekler: Sercan Şen, Ahmet Tüzün, Orhan Gazi Kelce, Samet Dağlı, Hakkı Hakan Özhan, Eren Albay, Muhammet Erbek Aşar

Teknik Direktör: Harun Aydoslu


Goller: Dk.9 Necid, Dk.27 Dany, Dk.34 Jorquera (Bursaspor)

Sarı Kartlar: Dk.44 Sercan Yıldırım, Dk.61 Traore (Bursaspor)

Editör: TE Bilişim