Uşakspor, Isparta'dan 1 gol yiyerek mağlup döndü Uşakspor, Isparta'dan 1 gol yiyerek mağlup döndü
2. Lig yolunda büyük mesafe alan ve ligde son 8 maçı kalan, 3. Lig 3 grubun lideri UTAŞ Uşakspor, bu hafta Tepecikspor’u ağırlıyor. Maç öncesi kentteki Aşigolarla bir araya gelen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Sezonun büyük bir bölümünü tamamladık ve şu anda açık ara lideriz. Fakat yine de rehavete yer vermeden Tepecik maçına çıkacağız ve bu maçtan 3 puan alarak, hedefimiz için önemli bir mesafe daha kat edeceğiz” dedi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte yeni kurulan 1967 Uşaksporlular Derneği yöneticilerini makamında kabul etti. Burada 1967 Uşaksporlular Derneği Başkanı Argan Arıcak’tan dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.



Serkan Arıcak, “Uşak’ta futbolun kısa sürede bu kadar çıkış sağlamasında en büyük desteği Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan’dan gördük. Uşak halkı adına ifade edebilirim ki, hem geçtiğimiz yıl yakaladığımız şampiyonluk hem de bu yılki liderlik serüvenimizin altındaki imzasından dolayı kendisine minnettarız. Maddi ve manevi desteğini hiç eksik etmedi. Rahatlıkla sporun hamisi olduğunu söyleyebiliriz”  dedi.



Bu hafta ligde Tepecikspor’u, Uşak’ta ağırlayacaklarını belirten Başkan Cahan, bu maçın kazanılması için Uşakspor taraftarından destek beklediklerini kaydetti. Ligde lider konumda olduklarını ve rehavete kapılmayacaklarını kaydeden Başkan Cahan,”Uşak uzun yıllardır üst liglerin hayalini kuruyordu ve bunun hayata geçmesi için geçen 3. Lig vizesini aldı. Bu sezon kendi grubumuzda iyi bir oyun ortaya koyduk ve şu anda 2’inci sırada olan takımla aramızda 9 puan fark var. Ligde son 8 maçımızı oynayacağız ve bu hafta Tepecik’i konuk edeceğiz. Rehavete yer vermeden Tepecik maçına çıkacağız ve bu maçtan 3 puan alarak, hedefimiz için önemli bir mesafe daha kat edeceğiz. Bu maçta Uşakspor taraftarının destekleri bizim için önemli. Tüm Uşak halkını 2. Lig yolunda ilerleyen takımımıza destek için davet ediyorum” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim