Uşakspor, Isparta'dan 1 gol yiyerek mağlup döndü Uşakspor, Isparta'dan 1 gol yiyerek mağlup döndü
2016-2017 Futbol sezonunda profesyonel lige çıkmak için kolları sıvayan UTAŞ Uşakspor sezonu açtı.Uşak Bir Eylül Stadı’nda sezonu sade bir şekilde açan Aşigolar, 2 Temmuz da Nevşehir’e giderek burada 5 hazırlık maçı yapacak. Teknik Direktör Levent Kartop, eksik 3 oyuncusunun da katılımıyla yeni sezonda göze hoş gelen bir futbol ve profesyonel lige çıkmak için mücadele edeceklerini açıkladı.



DAYANIKLILIK ÇALIŞMASI YAPILDI
UTAŞ Uşakspor, Bir Eylül Stadı’nda sessiz sedasız bir şekilde 2016-2017 Futbol sezonunu açtı. Yeni transfer Kırgız Milli takım Santraforu Mirlan’ın ve iki oyuncunun  uçak olmadığı için, katılamadığı açılışta Teknik Direktör Levent Kartop, topsuz dayanıklılık çalışması yaptırdı.
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden UTAŞ Uşakspor’da ilk teknik direktörlük deneyimini yaşayacak olan ve yıllarca Süper Lig’de futbol oynayan Levent Kartop, yıllarca Uşakspor kaptanlığı yapan ve ‘Bombacı’ lakabıyla anılan Veli Özdemir, futbolcularla tanıştı ve tek ilgilendi.
 Teknik Direktör Levent Kartop, başarının sağlanması için takım ruhunu oluşturacaklarını ve kentin 3. Lig hedefine inanması gerektiğini söyledi. Kartop, “Benim ilk deneyimim UTAŞ Uşakspor olacak ve bu kentte futbol potansiyeli var. Hep birlikte inanarak, takımımızı üst liglere taşımak için çalışacağız. Bu dönemde Uşak’ı yakından bilen Veli Özdemir’in, yardımcılarım, Mithat ve Zafer Hocalarımızın ve kaleci antrenörü Ekrem Hocamızın büyük katkısı olacağından şüphem yok” dedi.



TAKIM NEVŞEHİR YOLCUSU
Takımın hazırlık dönemi çalışmaları hakkında bilgi veren Kartop, “Burada sezonu açtık. Ağustos ayının ikisine kadar dayanıklılık çalışmaları yapacağız. 2 Ağustos tarihinde 13 günlük bir kamp için Nevşehir’e gidiyoruz. Burada 5 hazırlık maçı yaparak taktik ve kondisyon çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Hemen ardından da Türkiye Kupası ön eleme maçı oynayacağız. Eksik olan üç futbolcumuzun da katılımıyla sezona hazır hale geleceğiz. Şampiyonluk için oynayan ve başarıya aç olan Uşak kentinin bu açlığına son verecek bir takım olacağız” şeklinde umut veren açıklamalarda bulundu.



NİJERYALI SANTRAFOR
Nevşehirspor’da santrafor olarak görev yapan Nijeryalı Futbolcu Albert Chibize’nin de yer aldığı kadro şu isimlerden oluştu:
Kaleci Doğukan,  sağbek Levent, sol bek Hakkı, Stoper Çetin, Orta saha Yasin Ünal (Geçen yıldan iç transferler)

Yeni Transferler:
Kaleciler: Gökhan (Orhangazispor 3. Lig), Aydın (Manisa BŞB 3. Lig)
Stoperler: Ömer Cem (Somaspor), Salih (Kütahyaspor),
Solbek: Ahmet Aydın (Denizli BŞB)
Ön libero: Çağlayan İrece (Denizli BŞB)
Orta saha: Selçuk (Manisa BŞB), Serhat (Kütahyaspor)
Forvet: Mirlan (Afyon AFJETSPOR, Kırgız Milli Takım santraforu), Albert Chibize (Nevşehirspor Nijeryalı), Şükrü Cem (Edirnespor),
Santarfor: Ebubekir Eroğlu (Muğlaspor)
Alt yapıdan 5 genç futbolcunun da A takımı ile antrenmanlara çıktığı bildirildi.
 
 
 
Editör: TE Bilişim