UTAŞ Uşakspor’da 2 yıldır Genel Kaptanlık görevi yapan Feyyaz Atalay ve İdari Menajer Bilal Aydın, istifa etti. İstifa kararını yazılı bir açıklamayla duyuran Feyyaz Atalay ve Bilal Aydın, futbol takımına gönül desteklerinin süreceğini ifade etti. İkili adına açıklamayı yapan Feyyaz Atalay, “2 yıl boyunca boğazımızdan hiçbir haram lokma geçmeden, üzerimize düşen görevi icra etmeye çalıştık. Görevden istifa ettik fakat takıma vereceğimiz gönül desteği devam edecek” dedi.

DIŞ MİHRAKLARDAN ETKİLENMEDEN GÖREVİMİZİ İCRA ETTİK

Feyyaz Atalay, “Yaklaşık 2 yıldır UTAŞ Uşakspor kulübümüzden takımımız ve başkanımızın önünü açmak için idari menajerlik ve genel kaptanlık görevlerimizden istifa ediyoruz. Bu süreçte bizlere her türlü koşullarda maddi manevi destekleri esirgemeyen, Uşak'taki futbolu şah'a kaldırmamız için bizleri tam yetkiyle donatan hiçbir zorluktan kaçınmayan arkamızda dimdik duran futbol aşığı belediye başkanımız sayın Nurullah Cahan'a ve başkan yardımcılarımıza UTAŞ yönetim kurulu başkanı Ali Rıza Çümen'e sonsuz şükranlarımızı sunarız Görev aldığımız bu süreçte gece gündüz demeden dış mihraklardan etkilenmeden aldığımız aile terbiyemizi bozmadan, kursağımızdan haram lokma geçmeden UTAŞ Uşakspor camiasının büyüklüğünü her şartlarda savunan kulübümüzün hakkını kimseye gasp ettirmeyen, işimizden, aşımızdan, ailemizden fedakarlık yaparak bu güne kadar görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık. Bazı kesimlerin bizleri siyasi bir atama şeklindeki eleştirilere aldırış etmedik” dedi.

BUGÜNE KADAR UŞAKSPOR İÇİN NE FEDEKARLIK YAPTINIZ

Uşakspor, Isparta'dan 1 gol yiyerek mağlup döndü Uşakspor, Isparta'dan 1 gol yiyerek mağlup döndü

“Buradaki amacımız şanlı Uşakspor’u nasıl bir üst lig'e taşıyabiliriz diye hiç bir sorumluluktan kaçmadan görevimizi yerine getirmeye çalıştık” diyen Feyyaz Atalay, “Bizlere sürekli eleştiri okları yönelten insanların Uşakspor için bu zamana kadar ne gibi fedakarlık yaptığının sorgulanmasını Uşak futbol kamuoyunun takdirlerine bırakıyoruz. Türkiye futbol liglerinin en zorlu ligi olan Bölgesel Amatör Ligi'nden bir üst lige çıkmak çok zorlu bir süreçtir. Bu ligde başarılı olmak için sabır, güven ve istikrar önemli faktörlerdir. Daha yüksek bütçelerle başarılı olamayan birçok il takımları mevcuttur, Bu işin üzerine daha ısrarlı bir şekilde gidilmesi gerektiğini düşünmekteyiz, Bu nedenle görev alan arkadaşlarımızın yıpratılmadan destek olunması gerekmektedir. Bundan sonraki süreçte bizler Uşakspor taraftarı ve sevdalısı olarak tribünde ve her ortamda maddi ve manevi desteklerimizin sonuna kadar devam edeceğini kamuoyuna bildiririz”. 

Editör: TE Bilişim