Süper Lig İstatistikleri Süper Lig İstatistikleri
 UTAŞ Uşakspor tarihi bir başarıya imza attı. Türkiye Futbol Kupası 3'üncü ön eleme maçında 2. Lig takımı Bayrampaşaspor'u 1-0 mağlup etti. Uşak 1 Eylül Stadı'nda oynanan maçın ilk devresi 0-0 sona erdi. Maçın ikinci yarısında golü bulan UTAŞ Uşakspor 1-0 öne geçti. UTAŞ Uşakspor'u öne geçiren golü 66'da Hakan Doğan kaydetti. Maçın son düdüğü çaldığında UTAŞ Uşakspor taraftarında büyük bir coşku vardı. Maçın ardından bir açıklama yapan UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen, "Bugün imkansız gibi görüneni başardık ve güçlü bir rakibi yenerek tur atladık. Oyuncularımız Uşak'a çok güzel bir bayram hediyesi verdi. Bu sonuç ligde ne kadar iddialı olduğumuzu da ortaya koyuyor. Tüm Uşak'ın ve İslam aleminin bayramı kutlu olsun. İnşallah takımımızın başarıları devam eder ve sezon sonunda Bölgesel Amatör Lig'den 3. Lige çıkarız" dedi. 

KIRDİNLİ: BU BAŞARI İNANÇLA OLDU
Bayrampaşa gibi üst liglerde mücadele eden bir takımı yenmek için oyuncularının iyi bir çalışma dönemi geçirdiğini söyleyen Kulüp Başkanı Ergün Kırdinli, "İnandık ve bu maçı kazanmak için kenetlendik. Oyuncularım, yüreklerini ortaya koydu ve rakip ne kadar güçlü olursa olsun, maçı kazanmak için sahaya çıktı. Bu galibiyeti tüm Uşak halkına armağan ediyoruz. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin mübarek kurban bayramını kutluyorum" dedi. 

UTAŞ UŞAKSPOR'UN 3. MAÇIYDI
Öte yandan UTAŞ Uşakspor, Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçlarının ilkini Eğridirspor'la deplasmanda oynadı ve 3-1'lik gabiliyetle kente döndü. Alınan bu zaferin ardından UTAŞ Uşakspor'u bir sonraki rakibi 3. Lig takımı Sandıklıspor'du ve 1 Eylül Stadı'ndaki maçdan2-0 galip ayrılan taraf yine Uşak oldu. Geçtiğimiz hafta çekilen kura sonucu Bayrampaşa ile eşleşen UTAŞ Uşakspor'un galip geleceğine kamuoyunda pek ihtimal verilmedi. Bu maçı da kazanan UTAŞ Uşakspor, kupada da iddialı olduğunu ortaya koydu. FOTOĞRAFLAR HABERE EKLENECEK... 
Editör: TE Bilişim