

Üniversite hedefi çoktan koydu!
Liderliği kimseye kaptırmayan Uşak Üniversitesi Basketbol takımı, deplasmanda oynayacağı Orman Spor karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor. Aşigolar, bu karşılaşmayı da kazanıp devre arasına yüksek moralle girmek istiyor.
'UŞAKLILARA ARMAĞAN OLSUN"
Uşak Üniversitesi Basketbol takımı seyircisi önünde oynadığı Final Gençlik karşılaşmasından 84&81 galip ayrılarak liderlik sevincini devam ettirdi…Takım menajeri Fatihhan Erdoğan galibiyeti Uşak halkına armağan ettiklerini belirterek, hedefin şampiyonluk yolunda yürümek olduğunu ifade etti. "Uşak Üniversitesi olarak 2. Lig basketbolun Anadolu’daki kalesi olmak istiyoruz" diyerek Uşak Üniversitesi olarak 2. Lig basketbolun kalesi olmak istediklerini belirtti.
Sezon başında 2 ana hedefi koyduklarını ve büyük kısmının gerçekleştiğini belirten Erdoğan şunları belirtti:

"2 HEDEFİ DE TUTTURUYORUZ"
"Seyircimizin desteği ile bir galibiyet daha hanemize yazdırdık, çok zor bir maçtı seyir zevki ve sahnelenen basketbol kalitesi olarak iki takım oyuncularında kutlamak gerekir. Bu sene basketbol 2. Liginde seviye olarak birbirine çok yakın takımların mücadelesi izlemekteyiz. Bu yüzden uzak hedeflerden çok her maçı hedef olarak almaktayız ve sporcularımızın motivasyonunu bu hedef doğrultusunda artırmaktayız. Sezon başında ilk yarı için kendimize ilk 2 hedefi koymuştuk büyük oranda hedeflediğimiz çizgiyi yakaladık.

'POTADA KALE OLMAK İSTİYORUZ"
Deplasmanda oynayacağımız Orman Spor karşılaşması için hazırlıklarımız devam ediyor bu karşılaşmayı da kazanıp devre arasına yüksek moralle girmek istiyoruz. Uşak Üniversitesi olarak 2. Lig basketbolun Anadolu’daki kalesi olmak istiyoruz .Hızla büyüyen Üniversitemizle birlikte basketboldaki hedeflerimizde büyüyecektir. Amacımız bizleri destekleyen Uşaklıları en iyi şekilde temsil etmek ve onlara layık olmak Bu haftaki galibiyetimizi seyircimize armağan ediyoruz"




Facebook
Google
Yahoo
Digg
Del.icio.us
Twitter







