Uşak Port
07 Şubat 2012 Salı
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Uşak MHPden tatlı ikram...
29 Aralık 2010 Çarşamba 18:45

Uşak MHP'den tatlı ikram...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Uşak Kadın Kolları Teşkilatı, Muharrem ayı nedeniyle yaklaşık iki bin kişiye aşure dağıttı.

Tritoğlu Prak’ta düzenlenen aşure hayrında Muharrem ayının İslam alemi için büyük önem taşıdığını ifade eden MHP Uşak Kadın Kolları Başkanı Emine Yıldırım, Muharrem ayında her yıl geleneksel olarak aşure dağıttıklarını söyledi.

Etkinliğe Kadın Kolları Başkanı Emine Yıldırım’ın yanı sıra MHP İl Başkanı Metin Deniz Savaş’ın eşi Gülay Savaş, Belediye Meclis Üyeleri ve partili kadınlar katıldı. Muharrem ayının ve aşure hayrının Türk dünyasında ve İslam aleminde büyük önem arz ettiğini belirten Emine Yıldırım, “MHP’li kadınlar olarak toplumun hassasiyetlerine önem veren sosyal dayanışmaya katkı sağlamayan çalışan bir anlayış sergilemeye çalışıyoruz. Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor. Bu dönemde sosyal barışı koruyacak ve halkımızın manevi duygularını ön plana çıkartacak bu tür organizasyonları sivil toplum kuruluşlarımızda benimsemelidir. Uşak teşkilatı olarak her yıl geleneksel olarak Muharrem ayında aşure hayrı düzenliyoruz. Amacımız Muharrem ayının ve aşurenin toplumumuzdaki önemine vurgu yapmaktır. Bu konuda bize destek veren il yönetimimize ve partili kadınlarımıza teşekkür ediyorum”dedi.

untitled-3.20101229184713.jpg

Kadın Kolları Başkanı Emine Yıldırım’ın konuşmasının ardından MHP’li kadınlar vatandaşlara aşure dağıttı. Yağmurlu havaya rağmen vatandaşlar etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.
(KY)
 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÜYE İŞLEMLERİ