Alperen Ocakları Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfı Av. Samet Bağcı yurdun dört bir yanında Alperen Ocakları teşkilatlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Alperen Ocakları Genel Başkanı Samet Bağcı Türkiye turundaki ziyaretleri kapsamında Uşak’a geldi.

Genel Başkan Samet Bağcı’yı Uşak Üniversitesi önünde BBP MKYK Üyesi Uğur Karaca, Alperen Ocakları Uşak İl Başkanı Ali Karaca ve çok sayıda Alperen Ocakları mensubu karşıladı. Konvoy eşliğinde şehir meydanına geçen heyet, atlı birlikler eşliğinde Alperen Ocakları Uşak İl Başkanlığına geçti. Genel Başkan Samet Bağcı, Alperen Ocakları mensuplarıyla sohbet ederek yapılan çalışmalar ve faaliyetleri değerlendirdi.

 Genel Başkan Samet Bağcı çıkan orman yangınlarından dolayı Türkiye’nin dört bir yanında vatandaşları fidan dikmeye davet ederken, Uşak Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde fidan dikimi gerçekleştirdi.

Bağcı ayrıca Uşak ziyareti kapsamında Karma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı, Kültür ve Turizm İl Müdürü Sabri Ceylan Ve Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin Ve Uşak Müzesi’ni ziyaret etti.

Meteoroloji verilerine göre Uşak'ta yağmur beklentisi var Meteoroloji verilerine göre Uşak'ta yağmur beklentisi var

Editör: TE Bilişim