Uşak’ta öğrenci ve emekliye çay 1 TL oldu! 2000 TL’ye düğün yapmak artık mümkün! Uşak’ta öğrenci ve emekliye çay 1 TL oldu! 2000 TL’ye düğün yapmak artık mümkün!
USAKPORT.COM/// Eşme Belediyesi'nin 2014'te hayata geçirdiği, 'Hoşgeldin Bebek' projesi kapsamında, şu ana kadar yüzlerce aileye ulaşıldı ve mutluluklarına ortak olundu. 30 Mart 2014'te göreve gelen Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin'in öncülüğünde başlatılan proje ile, yeni doğum yapan anneler ve aileleri ziyaret edilerek, bebeklerin olmazsa olmaz ihtiyaçları bir paket halinde hediye ediliyor.

Proje kapsamında, hazırlanan ihtiyaç çantasında; pudra, pişik önleyici krem, bebek bezi, oyuncak ve bakım destek kitapçığı gibi temel ihtiyaçlar ve gereçler yer alıyor.



Eşme Belediyesi'nde görev yapan ekipler, doğum yapacak anneleri yakından takip ediyor ve bebek dünyaya geldikten sonra, evinde ziyaret ediyor. Zaman zaman ziyaretlere Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin ve eşi Huriye Çetin de katılıyor.



Hoşgeldin Bebek Projesi'nin ilçede önemli bir iletişim de sağladığını söyleyen Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, "Projemizi 2014'te göreve gelir gelmez hayata geçirdik ve halkımız bu çalışmamızı çok beğendi. Mutlulukların paylaşıldıkça arttığını biliyoruz ve en önemlisi halkımızla bu vesileyle daha yakından iletişim kuruyoruz. Ziyaretlerimiz sırasında belediyemizle ilgili talepleri de bire bir dinliyoruz. Projemiz bebek sahibi olan ailelere ve yarınımız olan çocuklarımıza destek için oluşturuldu ve ilerleyen dönemlerde de hayırlısıyla devam edecek" dedi.


 
SOSYAL BELEDİYECİLİĞE ÖNEM VERİYORUZ
Sosyal belediyeciliğin halkın yanında olmaktan geçtiğini kaydeden Hacı Mustafa Çetin, "Sadece doğumda değil, ölüm gibi hayatın olmazsa olmaz olarak gördüğümüz bir gerçeğinde de insanımızın her daim yanında olmaya çalıştık. Acılarını bir nebze olsun hafifletmek için imkanlarımız dahilinde, bazı çalışmalarımız oldu.  Eşme Belediyesi, halkıyla kurduğu diyaloglar ve yaptığı çalışmalarla, sosyal belediyecilik alanında üzerini düşeni yapmaktadır ve halkımız için daha farklı çalışmalara da imza atacağız" diye konuştu.


 
Editör: TE Bilişim