24.Uluslararası Eşme Kilim Kültür ve Sanat Festivalinin 2. gününde Simge Sağın, Eşme halkına ve davetlilere bir konser verdi. Yoğun ilgi gören konseri binlerce vatandaş aynı meydanda yan yana izledi. Konsere Eşme Kaymakamı Selin Sarı ve Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin de katıldı. Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, eşi Huriye Çetin ile birlikte dinledi. Eşiyle el ele tutuşan ve şarkılara eşlik eden Başkan Mustafa Çetin, vatandaşla aynı coşkuyu yaşamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Bugün Uğur Işılak ve Ekin Uzunlar konserinin yapılacağını ifade eden Çetin, Pazar günü (yarın) de Hande Yener’in konser vereceğini söyledi. Çetin, ilçede konser veren Simge Sağın’a çiçek ve günün anısı için çeşitli hediyeler takdim etti.

Uşak’ta öğrenci ve emekliye çay 1 TL oldu! 2000 TL’ye düğün yapmak artık mümkün! Uşak’ta öğrenci ve emekliye çay 1 TL oldu! 2000 TL’ye düğün yapmak artık mümkün!

BAŞARILI OLAN SPORCULARA VE YARIŞMALARDA DERECE YAPANLARA ÖDÜL

Öte yandan Eşme Kilim ve Kültür Sanat Festivali kapsamında yapılan yarışmalar ve turnuvalarda dereceye girenlere ödülleri verildi. Ödüller Kaymakam Selin Sarı, Başkan Hacı Mustafa Çetin tarafından takdim edilirken, önümüzdeki yıl benzer etkinliklerin devam edeceği kaydedildi.

Eşme Festivali konser programı:

Bugün: Uğur Işılak ve Ekin Uzunlar

Yarın: Hande Yener

Editör: TE Bilişim