Zafer Arpacı, binlerce Banazlı vatandaşla iftar yemeğinde buluştu Zafer Arpacı, binlerce Banazlı vatandaşla iftar yemeğinde buluştu
ÖZEL HABER/// 
Her yıl geleneksel olarak yapılan Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kepçe devir teslim töreninin bu yılki onur konukları arasında, Uşak’tan da isimler vardı. Uşak Aşçılar ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Şeref Parlas ve Uşak Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Fatih Demir de onur konukları arasında yer aldılar. Geleceğin şefleriyle birlikte Uşak’ın yöresel yemeklerini yaptıklarını ifade eden Uşak Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Fatih Demir, lezzetleri tanıttıkları için Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü tarafından plaketle onurlandırıldıklarını ifade etti. 



    Bolu Mengen’in dünya mutfaklarında ayrı bir yeri olduğunu ve Türkiye’nin en iyi aşçılarını çıkardığını belirten Fatih Demir, “Böylesine değerli bir okulda, Türkiye’nin bütün yöresel lezzetleri hazırlanıyor. Bizler de Uşak’taki yöresel değerlerimizi burada bir kez daha ön plana çıkarma imkanı bulduk. Bizleri onur konuğu olarak davet ettiler ve burada geleceğin şefleriyle bir sunum yaptık. Lezzetlerimizi etkinliğe katılan Bilim ve Sanayi Bakanımız Sayın Faruk Özlü de çok beğendiler. Ayrıca plaketle onurlandırıldık. Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, bizi onurlandırarak, önümüzdeki dönem çalışmalarımız için moral ve destek verdi” dedi. 



Öte yandan Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki 140 öğrenci aşçılık yemini edip, kep attı. Bugüne kadar 2 bin 500 öğrencinin mezun olduğu ve okulu bitirenlerin işsizlik gibi bir problem yaşamadığı Mengen Aşçılar Meslike ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki etkinliğe ilgi yoğundu. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Bolu Valisi Aydın Baruş, milletvekilleri ve kent protokolü de etkinlikte yer aldılar. 




 
Editör: TE Bilişim