Genç avukat son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı

Geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitiren Genç Avukat Turgay Karataş gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Karataş için eski adliye binası önünde bir tören düzenlendi.

Geçirdiği beyin kanaması sonucu genç yaşta yaşamını yitiren Avukat Turgay Karataş (43) için gözyaşları sel oldu.  Turgay Karataş için ilk tören, İsmetpaşa Caddesi üzerinde bulunan eski adliye binası önünde düzenlendi. Mesleği avukat olan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Gümüş, Uşak Barosu Başkanı Baki Kantar ve meslektaşları katıldı.

Uşak Barosu Başkanı Avukat Baki Kantar, başkan olarak en sevmediği işin tabut önünde konuşma yapmak olduğunu vurguladı. Kantar, “Şu anda en çok zor bir işi yapıyorum. Genç meslektaşımı ebediyete yolcu ederken burada konuşmak bana zor geliyor. İnşallah başkanlığım süresince bir daha tabut başında konuşma yapmak durumunda kalmam. Genç yaşta yitirdiğimiz meslektaşımıza varsa tüm haklarımız helal olsun” şeklinde üzüntüsünü belirtti

Güveçte 4 saat pişen kızarmış tavuk.... Güveçte 4 saat pişen kızarmış tavuk....

Daha sonra Ulu Cami de kılınan cenaze namazının ardından genç avukat gözyaşları içerisinde eski şehitler Mezarlığında toprağa verildi.

Editör: TE Bilişim