Uşak Belediyesi, Kayaağıl Termal Tesisleri’ndeki aqua park yapımını tamamladı. Uşak Belediyesi’nin apart, yüzme havuzu, hamam, restoran ve diğer hizmetleri sunduğu Kayaağıl Termal Tesisleri, su kayaklarının tamamlanmasıyla faaliyet sahasını genişletti.

Kayaağıl Termal Tesisleri’nin dışarıda bulunan havuz kısmına yapılan aqua parkın tesise olan ilgiyi artıracağını söyleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “4 su kaydırağını barındıran aqua park özellikle çocukların ilgi odağı olacak. Tesise gelen çocuklar, yeterli eğlence sahası olmadığı için sıkılıyordu. Tamamlanan aqua park tesisteki önemli bir eksikliği ortadan kaldırdı ve yaz döneminde il dışında tatile gidemeyen ailelerimiz için alternatif sunulmuş oldu” dedi.

Uşak'ta 25 yıl boyunca yapımı süren Atapark, gelinlik giymiş gibi oldu Uşak'ta 25 yıl boyunca yapımı süren Atapark, gelinlik giymiş gibi oldu

Restoran ve marketin tesislerdeki önemli bir eksikliği giderdiğini söyleyen Nurullah Cahan, şöyle söyledi: “Tesis kent merkezine uzak olduğu için alışveriş eksiklerini tamamlamak zorlaşıyordu. Ayrıca yemek yiyecek bir mekan sık sık  talep ediliyordu. Bu eksikleri giderdik ve tesisimizi mini bir kampus  haline getirdik”. 

Editör: TE Bilişim