Mahalle iftarlarına bu yıl da devam eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, son olarak Mehmet Akif Ersoy mahallesi sakinleriyle buluştu. Mahalle halkı, Başkan Cahan'ı güllerle karşıladı... 

Uşak Belediyesi’nin mahalle iftarlarına bu yıl da devam ediyor. Geçtiğimiz yıl kentteki bütün mahallelerde iftar programları organize eden ve son olarak İsmetpaşa Caddesi’nde on binlerce vatandaşla birlikte iftar açan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bu yıl Dikilitaş, Karaağaç ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerinde vatandaşla buluştu.



Son olarak Mehmet Akif Ersoy Mahallesi sakinleriyle, Cuma pazarı alanındaki iftar yemeğinde bir araya gelen Başkan Cahan’ı mahalle halkı güllerle karşıladı. Gençlerle öz çekim yapan Başkan Cahan, yetişkinlerle de sohbet ederek talep ve beklentileri dinledi. İftardan önce bir konuşma yapan Başkan Nurullah Cahan, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde değişimin başladığını belirtti.


Cahan, “Göreve geldiğimizde, mahalle halkımızın hayati anlamda sorun yaşadığı bir su sıkıntısı vardı. Evlere su pompalayan sistem yeterli gelmediği için özellikle bayanlar, temizlik yaparken sorunlarla  karşı karşıya kalıyordu. Geçtiğimiz yıl bu sıkıntıyı ortadan kaldırdık ve mahallemizin yollarını da daha konforlu hale getirdik. Mahallemizi yüksek gerilim hattı tehlikesinden arındırdık ve gelecek nesillerin daha rahat yaşayacağı bir ortam oluşturduk. Mehmet Akif Ersoy Mahallemize yönelik yatırımlarımız devam edecek” dedi.


Uşak'ta çatı uçabilir, ağaç devrilebilir! Şiddetli rüzgar uyarısı Uşak'ta çatı uçabilir, ağaç devrilebilir! Şiddetli rüzgar uyarısı

Cahan’ın konuşmasının ardından kısa bir süre sonra akşam ezanı okundu ve binlerce mahalle sakini aynı sofrada iftar açtı. İftar yemeğinin ardından Başkan Cahan ve ekibi Kudret Özçelik’in evinde çay sohbetine katıldı. 


Editör: TE Bilişim