Uşak'ta 80 TL'ye kıymalı pide, çorba, su, çay, hurma ve köz biber ile patlıcanlı iftar menüsü Uşak'ta 80 TL'ye kıymalı pide, çorba, su, çay, hurma ve köz biber ile patlıcanlı iftar menüsü
   USAKPORT.COM// AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay'ın oğlu Muhammed Fatih'in sünnet düğünü, yoğun bir katılımla, Bölme'deki özel bir düğün salonunda yapıldı. 

    Mehmet Altay ve eşi Sultan Altay'ın ağırladığı misafirler arasında; Uşak Valisi Salim Demir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Milletvekilleri Alim Tunç ve Özkan Yalım, AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, Uşak TSO Başkanı Selim Kandemir, Uşak Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Sayın Dalkıran, işadamı Akif Küplemez ve çok sayıda davetli katıldı. 



    Sünnet düğünü öncesi Mehmet Altay ve Sultan Altay, misafirleri tek tek karşıladı. Müzik dinletisi, halk oyunları ve mehteran gösterisi ile devam eden sünnet düğününde yemeğin ardından kısa bir dua okundu. Mehmet Altay, "Oğlumuzun ilk mürüvvetini Allah'ın izniyle gördük ve sevenlerimiz bizi bu anlamlı günümüzde yalnız bırakmadılar. Cenabı Allah inşallah düğününü de görmeyi bize nasip eder. Herkese teşekkür ediyorum" dedi. 


 
Editör: TE Bilişim