AK Parti Uşak Milletvekili Avukat Mehmet Altay, mübarek Regaip Kandili için verdiği mesajında, “Bu mübarek gecede, günahlardan arınmanın yollarını arayalım. Mübarek 3 aylar ve Regaip Kandilinin dünyamızı saran kötülükler ve acıların son bulması için bir vesile olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, mübarek 3 aylar ve Regaip Kandili için bir mesaj yayınladı. Mehmet Atay, “Üç ayların gelişiyle birlikte gönüllerimizi huzura kavuşturan rahmet, mağfiret ve bereket ikliminin, ülkemizden başlayarak dalga dalga tüm insanlığı kuşatmasını, hidayet, barış ve huzura vesile olmasını, bu mübarek gün gece ve aylarda yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların kabul olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Mersinli hemşehrilerimin başta olmak üzere, aziz milletimizin, gönül coğrafyamızın ve İslam aleminin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandili'ni tebrik ediyor, ülkemizin birliğine ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olmasını diliyorum” dedi.   

Mesut Apaydın emekliler için sordu: Köpük ve kese parası verecek miyiz? Mesut Apaydın emekliler için sordu: Köpük ve kese parası verecek miyiz?

Öte yandan AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Gara’da ve bugüne kadar ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını ortaya koyan tüm şehitlerimizi saygı ile andı.

Editör: TE Bilişim