Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin MYKY Üyesi Uğur Karaca, Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Ali Karaca ve kardeşleri Mahmut Karaca’nın oğullarının Uşak’ta yapılan sünnet merasimine katıldı.

Elif-Uğur Karaca çiftinin Berat Tunahan, Aysun-Ali Karaca çiftinin Atlas Emir ve Asena-Mahmut Karaca çiftinin de Miraç Veli isimli oğulları için sünnet düğünü yapıldı. Sünnet Merasimine BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de katıldı. BBP MKYK Üyesi ve aynı zamanda Uşak Deri Karma OSB İkinci Başkanı Uğur Karaca, sünnet merasimlerine katılan herkese teşekkür etti.

Böyle giderse Uşak'ta ve diğer illerde su sıkıntısı yoğun bir şekilde yaşanacak! Böyle giderse Uşak'ta ve diğer illerde su sıkıntısı yoğun bir şekilde yaşanacak!

Öte yandan AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Uşak Deri Karma OSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı, Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları yöneticileri de sünnet düğününe katıldılar.

BBP Genel Başkanı Destici, burada Karaca ailesini tebrik ettikten sonra, Büyük Birlik Partisi Uşak İl Binasının açılışına geçti.

Editör: TE Bilişim