Uşak’ta öğrenci ve emekliye çay 1 TL oldu! 2000 TL’ye düğün yapmak artık mümkün! Uşak’ta öğrenci ve emekliye çay 1 TL oldu! 2000 TL’ye düğün yapmak artık mümkün!
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, kentteki basın mensuplarıyla bir araya gelen Uşak Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Sezer, ebediyete intikal eden tüm gazetecileri saygı ile andıklarını ve basının bir toplumun olmazsa olmazı olduğunu ifade etti. 
Son dönemlerde gelişim gösteren ve yaygınlaşan sosyal medya uygulamalarının gazeteciliğin önüne geçemeyeceğini belirten Mustafa Sezer, “Son zamanlarda herkes gazeteciliğin bittiğini ve sosyal medyanın basının yerini aldığını savunuyor. Ben buna katılmıyorum. Evet sosyal medya, belli bir kitleyi elinde tutuyor ama burada yapılan faaliyet gazetecilik değildir. Çünkü gazetecilik bir meslektir ve sanattır asla ölmez. İyi niyetle hareket eden gazeteciler, toplumun yararına çalışmayı kendisine şiar ediniyorlar. Toplumsal sorunlara derinlemesine bakabilen ve şimdiye kadar ebediyete intikal eden tüm gazetecilerimizi saygı ile anıyorum” dedi. 
Mustafa Sezer’e; Uşak Ticaret Borsası Meclis Başkanı Sefa Arpacı, Başkan Yardımcıları Mehmet Yılmaz ve Ömer eşlik etti. Programın sonunda, gazetecilerle hatıra fotoğrafı çekildi. 
 
Editör: TE Bilişim