Uşak’ta öğrenci ve emekliye çay 1 TL oldu! 2000 TL’ye düğün yapmak artık mümkün! Uşak’ta öğrenci ve emekliye çay 1 TL oldu! 2000 TL’ye düğün yapmak artık mümkün!
 Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bu yıl da Ramazan ayını vatandaşla iç içe geçireceklerini belirterek, “Her yıl yaptığımız mahalle ve ev iftarı programlarımız devam edecek. Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu dönemde, yan yana ve omuz omuza olduğumuzu herkese göstereceğiz” dedi. 

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bu Ramazan ayını da vatandaşla birlikte geçiriyor. Bu yıl, vatandaşla ilk iftar yemeğini Elmalıdere Mahallesi’nden Mustafa Şahin’in evinde açan Başkan Nurullah Cahan’a eşi Halime Cahan ve çocukları eşlik etti. Şahin ailesiyle mütevazi bir iftar yemeğinde buluşan Cahan, sokak ve mahalle bazında yaşanan sorunlar hakkında bilgi aldı. Bu yılki iftar yemeklerinde de vatandaşla bir arada olacağını dile getiren Cahan, “Zaman zaman her hangi bir vatandaşımızın evine çat kapı konuk olacağız ve bazı günlerde de mahalle iftarlarında halkımızla buluşacağız. Ayrıca bu yıl, bir önceki Ramazan ayında olduğu gibi İsmetpaşa Caddesi’nde büyük bir iftar yemeği tertipleyeceğiz. Ramazan ayının güzelliği ve bereketi , bir araya gelmek ve aynı ekmeği bölüşmekle olur. Paylaşma ve dayanışma kültürünü hem dinimiz, hem de örf ve adetlerimiz her zaman öğütlemiştir. Bu anlayıştan vazgeçmeyen tavrımız sürecek” dedi. 



BİRLİKTELİĞE EN FAZLA İHTİYAÇ DUYDUĞUMUZ DÖNEMDEYİZ
Türkiye’nin son dönemlerde bir ateş çemberinin içine çekilmeye çalışıldığını belirten Başkan Nurullah Cahan, yurtiçindeki terör saldırıları ve yurtdışında oluşturulan ittifaklara değindi. Başkan Cahan, “Güçlü bir lideri ve istikrarlı bir yapısı bulunan ülkemiz, son dönemlerde ortaya koyduğu gelişim hamleleriyle, tüm dünyanın dikkatini çekti. Türkiye’nin güçlenmesini istemeyen uluslar arası lobilerle ve içeride de bunlara hizmet eden hain terör örgütleriyle karşı karşıyayız. Bir hafta önce ülkemiz aleyhine alınan bir Ermeni kararı vardı ve son günlerde terör olayları da artış gösterdi. Bu yaşanan gelişmelerin art arta olması düşündürücüdür. İç ve dış mihraklar ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kast etmiştir. Bu nedenle birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz dönemdeyiz. Uşak’ta ve Türkiye’nin her karış toprağında, yan yana ve omuz omuza olduğumuzu herkese göstereceğiz. Devletimiz ve hükümetimiz, içerideki ve dışarıdaki hainlerle mücadeleyi asla bırakmayacak ve sonuna kadar sürdürecektir” diye konuştu. 



Editör: TE Bilişim